De CRYPTON CARP is een vislijn van het hoogste niveau. De verhouding tussen de breeksterkte en de diameter is de beste van het Katran-assortiment. De innovatieve technologie van lichtreflectie die de lijn op elke bodem maskeert, wordt toegepast. Boven het water is het bijna transparant en onder het wateroppervlak verandert het, afhankelijk van de kleur van de bodem.


De Nieuwe Synapse Wild Carp camo, ook verkrijgbaar op Carp Den Bosch

Deze vislijn is op de bodem bijna onzichtbaar, zodat hij de voorzichtige vissen niet afschrikt. De hoge knoopsterkte, laag rek-coëfficiënt (13 -14%) en weinig geheugen zijn andere waardevolle voordelen van CRYPTON CARP. De lijn is zeer slijtvast, glad, elastisch, gaat makkelijk door de ogen van de hengel en is ontworpen om te vissen op lange afstanden. De lijn heeft een gepolijst oppervlakte dat hem beschermt tegen stof en vuil, zodat hij schoon en glad blijft. De lijn is verpakt in een metalen blik dat hem perfect beschermt tegen UV-straling en beschadigingen tijdens transport. Elke 250 meter vind je speciale merktekens met als doel je te ondersteunen om precies 250 meter op te spoelen. De kwaliteit van de lijn is van groot belang, maar ook de juiste lijnkleur heeft een hoofdrol. Vooral als het een niet te groot en helder water is. De vis moet vrij kunnen rondzwemmen en niet schrikken van een lijn op de bodem. Voor dit soort omstandigheden is de transparante vislijn de beste keuze. Wij bieden je een transparante vislijn aan met een uniek vermogen om zich aan te passen aan de kleur van de bodem. De lijn is bijna onzichtbaar op de bodem, dus zal het de voorzichtige vissen niet afschrikken. 

De voordelen op een rijtje

 • Lage rek
 • Ultra hoge knoopsterkte
 • Schuurbestendig
 • Kameleon kleur
 • Snelzinkend


Crypton Carp and Method

DiameterBreaking – strengthLength
0,203 mm7,50 lb – 3,40 kg300 meter
0,215 mm8,85 lb – 4,01 kg300 meter
0,234 mm10,05 lb – 4,55 kg300 meter
0,261 mm12,57 lb – 5,70 kg 300 meter
0,286 mm14,00 lb – 6,35 kg300 meter

Crypton Carp

DiameterBreaking – strengthLength
0,286 mm12,78 lb – 5,80 kg1000 meter
0,309 mm15,50 lb – 7,03 kg1000 meter
0,331 mm17,50 lb – 7,94 kg1000 meter
0,371 mm21,30 lb – 9,66 kg1000 meter


Headlamp KATRAN – W/B460 PRO (inclusief tas + batterij)

Het hoofdlampje is speciaal ontworpen voor het nachtvissen, vooral bij het gebruik in combinatie met een aantal Katran’s hoofdlijnen. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium met twee individuele witte en blauwe leds. De sleutel van deze hoofdlamp is een speciale blauw licht diode dat een uniek lichtgevend effect geeft. Dat effect versterkt het oplichten van de lijn, waardoor de semi-transparante lijn van de Katran Crypton serie, Eclipse en de Synapse neon uiterst zichtbaar worden. De lijn licht geel op en zorgt voor een extreme zichtbaarheid in de nacht. We garanderen dit effect, maar alleen met de genoemde lijnen van Katran. Het hoofdlampje bevat een blauwe diode met een golflengte van 460 nanometers. Dit is geen ultraviolet licht, waardoor het veilig is voor de ogen en huid.

Het hoofdlampje heeft een ingebouwde USB-lader, uitgerust met een //18650 accu. Wanneer de accu bijna leeg is, zal er een lampje kort gaan knipperen. Verwijder de accu niet voor het opladen, maar schroef het uiteinde (aan-/uitknop) los en gebruik een USB-kabel om de oplaadpoort te verbinden met elke krachtbron, ook powerbanks. Het  hoofdlampje werkt, terwijl deze aan een powerbank gekoppeld is. Wanneer de accu volledig opgeladen is, zal er een speciale indicator naast de oplaadpoort van rood naar groen oplichten.De aan-/uitknop zit aan de zijkant van het hoofdlampje; deze kan geplaatst worden aan de rechter- of linkerkant, wat je zelf het fijnst vindt. Elke helderheidstand heeft een geheugenmodus, welke de laatste gebruikte stand onthoudt als je het hoofdlampje uitzet. Wanneer je hem weer aanzet, gaat hij verder in de laatste stand die je hebt gebruikt. Het aanzetten en het veranderen van modus kan door het kort indrukken van de aan/uitknop. Voor het uitschakelen van de hoofdlamp hou je de aan/uit knop ingedrukt. De knop is verzonken, zodat de hoofdlamp niet per ongeluk wordt ingeschakeld bij het vervoeren.

Pakket bestaat uit: 

 • hoofdlamp 
 • hoofdband 
 • Vapcell 3400mAH accu 
 • USB-kabel om op te laden 
 • gebruiksaanwijzing 
 • garantiekaart
 • hardcase
 • uniek blauw licht
 • 24 maanden garantie
 • ingebouwde USB-C lader
 • met magneet
 • IP67 en 1,5 meter valbestendig

Je vind Katran Fishing Line op stand 102 in Hal 1Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >