De voordelen van een online ticket

Wanneer je vooraf een e-ticket voor Carp Den Bosch 2023 koopt, krijg je gegarandeerd toegang tot Europa’s Grootste en Beste Karperbeurs. Met een e-ticket op zak hoef je niet in de rij te staan bij het ticketloket en bespaar je €2 op de entreeprijs ten opzichte van kopen op de dag zelf. Bovendien krijg je van ons een maand lang een gratis KWO-lidmaatschap ter waarde van €9,99! 

Wil jij weten welke prijzen te winnen zijn bij de aanschaf van je e-ticket, lees dan snel verder.

Tickets Carp Den Bosch 2022

Koop je kaarten online en maak kans op een

GRATIS karpervisvakantie!

Onze vrienden van The Carp Specialist (dé karpervisvakantie-experts) hebben ons 3 fantastische karpervisvakanties voor twee personen gegeven. Zo kunnen wij één vakantie voor elke dag van de show weggeven aan 3 gelukkige winnaars.

Om kans te maken op deze geweldige prijs hoef je niets te doen. Koop gewoon een kaartje online voor Carp Den Bosch 2023 en je wordt automatisch ingeschreven in de trekking om kans te maken op deze geweldige prijs.

E-tickets vrijdag 20 januari 2023

Karpervisvakantie voor 2 vissers in Saint-Jeanvrin in Frankrijk

Met een e-ticket voor vrijdag maak je automatisch kans op een week vissen in Les Etangs de Saint Jeanvrin in Frankrijk. De winnaars delen een 2-persoonsvisstek naar keuze op dit geweldige water. Dit prachtige meer van 17 hectare bevat een aantal mooie vissen met een record vis van 30 kg bovenaan de stapel. De omgeving is echt prachtig, en de eigenaar Sandrine is een zeer aardige, sympathieke dame. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zorgeloze karpervisvakantie!

Deze prijs wordt op vrijdag 20 januari uitgereikt aan de gelukkige winnaar op de stand van The Carp Specialist in hal 3.

Alles over Saint-Jeanvrin

E-tickets zaterdag 21 januari 2023

Karpervisvakantie voor 2 vissers en 2 niet-vissers Etang la Chateline in Frankrijk

Voor bezoekers met een e-ticket voor zaterdag 21 januari is er kans op een geweldige week vissen voor twee in het 12 hectare groot Etang La Chateline in Frankrijk. Een mooi en volledig ingericht ‘natuur cottage’ met twee visstekken in de buurt is exclusief voor jou voor de hele week. Durf jij de uitdaging aan op dit prachtige meer?

Deze prijs wordt op zaterdag 21 januari uitgereikt aan de winnaar op de stand van The Carp Specialist in Hal 3.  Meer weten over het meer?

Alles over Etang la Chateline

E-tickets zondag 22 januari 2023

Karpervisvakantie voor 2 vissers voor 1 week op Carpfarm Lake in Nederland

Met je e-ticket voor zondag 22 januari maak je kans op een geweldige week vissen op Carpfarm Lake, waar de topvis meer dan 70 pond weegt!  Samen met je vismaat heb je het gebruik van een extra grote 2 persoonsstek en de kans om wat extra grote vissen te vangen.  Grote vis, veel ruimte, een mooie meer en het advies van een geweldige eigenaar, Bert Teuben, Wat wil je nog meer?

Deze prijs wordt op zondag 22 januari uitgereikt aan de winnaar op de stand van The Carp Specialist in Hal 3.  Meer weten over het meer?

Alles over Carpfarm Lake

We zullen de winnaars elke avond voor de showdag om 20:00 uur bekend maken op onze Social media kanalen. Ook nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars.

Zorg er dus voor dat je je ticket voor vrijdag voor 20:00 uur op donderdag koopt om kans te maken op deze geweldige prijzen. Je hebt tot vrijdag 20:00 uur om je ticket voor zaterdag te kopen en tot zaterdag 20:00 uur om je ticket voor zondag te kopen.

Heb jij een online ticket gekocht, houd je mailbox goed in de gaten. Het kan zijn dat je de volgende dag op de foto gaat op de stand van The Carp Specialist.

Deze prijs word je aangeboden door The Carp Specialist.

zet het in je agenda Schrijf je nu in