Een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van het aanbieden van visvakanties. Van kleine tot grotere wateren, van makkelijk tot wateren waar je hard moet werken om een vis te vangen. Wij hebben het allemaal ervaren en dit alles heeft tot mooie vangsten en onvergetelijke momenten geleid.


Carptripz

Juist door onze gezamenlijke passie voor het karpervissen weten wij als geen ander waar de ideale visvakantie aan moet voldoen. Los van de persoonlijke ervaring op visgebied van het team van Carptripz zijn wij ook al jaren professioneel actief in de branche voor reisbemiddeling van visvakanties. Al menig visser heeft via ons zijn ideale visvakantie geboekt.


Carptripz

Met onze persoonlijke en professionele ervaring weten wij altijd de perfecte bestemming voor u te vinden die bij al uw wensen aansluit. We bieden meerdere visbestemmingen binnen Europa aan. Of u er nou een weekend tussenuit wilt of een week, wij van Carptripz hebben voor u een bestemming op passende afstand. Van back to basic tot luxe bestemmingen met accommodatie voor het hele gezin. Van runwater tot big fish water, voor ieder type visser wat wils. Ons streven is altijd al geweest om de juiste visser op de juiste plek te krijgen en dit zal ook altijd ons streven blijvenOp Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >