Voor alles is een eerste keer. De eerste keer dat dé karperbeurs van Europa in Den Bosch gaat plaatsvinden, zal ook de eerste keer zijn dat wij van Carpworld.com aanwezig zullen zijn. Dit heuglijke feit wordt groots gevierd met zeer interessante nieuwtjes, aantrekkelijke beursdeals en hoge kortingen. Neem van ons aan dat je deze niet wilt missen!


Carpworld

Wat kun je van ons verwachten?

Er zullen een aantal grote en bekende merken vertegenwoordigd zijn op onze stand. Wat denk je bijvoorbeeld van Led Lenser? Hét (hoofd)lampenmerk zal op onze stand aanwezig zijn met een aantal hele toffe items. Wat denk je bijvoorbeeld van de Led Lenser Powercase? Hierin kun je niet alleen je headlight opbergen, hij wordt tevens tegelijkertijd draadloos opgeladen. Daarnaast  kun je ook nog je smartphone laden aan dit superhandige item. Het is dus één toffe gadget met drie verschillende functies!


Led lenser

Nieuwe Grade items

Grade timmert flink aan de weg en dat is terug te zien in de zeer fraaie en kwalitatief hoogwaardige producten die ze op de markt brengen. Ook Grade zal goed vertegenwoordigd zijn op de stand van Carpworld.com. Naast de hele fijne Grade Jackets, in Solid en Camou uitvoering, zijn er nog een aantal producten verkrijgbaar die jij gezien móet hebben! Wat denk je bijvoorbeeld van de zeer uitgebreide luggage range? Zo krijg je bij aanschaf van een Compact Backpack of een Pretorian Backpack gratis een Small én Medium Lead Bag!


Carpworld

Of wat te denken van de nieuwe range (Bed) Chairs? Ook de Bushtracker en het Grade Layered 3 Piece Thermal Suit, zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast nemen we voor de trouwe schare fans, een aantal zeer fraaie nieuwe producten van Subsurface mee. Denk hierbij onder andere aan de headwear items zoals de Caps, 5 Panel Hats en Trucker Caps.Wat hebben we jou nog meer te bieden?

Als je denkt dat dit alles was, dan heb je het mis. Ook een aantal zeer interessante en onmisbare items van Fox zullen bij ons verkrijgbaar zijn. Tevens zijn bij ons de ECO Sinkers verkrijgbaar in zowel de Pear, Block Inline en Grippa variant. Wat ons betreft is dit één van de beste loodvervangers die op de markt verkrijgbaar is.Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe items verkrijgbaar die absoluut het bekijken waard zijn. Uiteraard zal het gehele team van Carpworld.com voor je klaarstaan om je te voorzien van passend en vakkundig advies. We hopen jou te mogen verwelkomen op stand 113 in Hal 1, zodat je met eigen ogen kunt zien wat we jou allemaal te bieden hebben! 

Carpworld.com – stand 113 in Hal 1Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >