Vloeistoffen en pasta’s staan bekend als superieur in het aantrekken van vis, onze producten geven u de ultieme opties in hoe deze aantrekkingskracht te benutten en de vloeistoffen en pasta’s te veranderen in uw haakaas.

LiquirigS werd gelanceerd in 2022 na drie jaar toewijding aan het ontwerpen en ontwikkelen van de ultieme karpervis rigs. 


LiquirigS

We zijn een zeer trots en toegewijd team, een Brits bedrijf dat de Britse karpervisserij Zig en liquid markt heeft veroverd. Bloed, zweet en tranen zijn onderweg vergoten, maar uiteindelijk wilden we als vissers zelf de beste producten op de markt brengen, en we zouden niet blijer kunnen zijn met het eindresultaat.

Om met de Cap te beginnen…

De eerste van onze producten, The Ultimate Zig Rig, bestaat uit een Zig Aligner Cap en een Liquid Booster Cylinder. De cap kan op zichzelf gebruikt worden voor vissers die houden van een kleinere, minimalistische look, wil je een zig die eruit ziet als een kikkervisje? Ideaal voor die voorjaarsomstandigheden. Niet alleen dat, je zult ook je maden met gemak kunnen bevestigen.

Ze kunnen worden opgezet met foam in vele kleurvariaties, nog nooit was het zo eenvoudig om je zigs eenvoudig te pluggen en te spelen, verander in een oogwenk van kleur om die zo belangrijke aanbeet te krijgen.


LiquirigS

Voor de ultieme attractie… gebruik de Liquid Booster Cylinders!

De Booster cilinders zijn uniek ontworpen en geven een spoor van vloeistof af over een langere periode, waardoor de aantrekkingskracht van je Zig’s als nooit tevoren wordt gemaximaliseerd.

De dop wordt geleverd met een klein stukje schuim dat al is ingebracht, dit geeft je het drijfvermogen zodat je de Liquid Booster Cylinder kunt aansluiten, waardoor je zig langzaam vloeistof rond je haakaas afgeeft. Deze vloeistofafgifte kan meer dan 3 uur duren en probeert constant Karper naar je haakaas te trekken.

Deze vloeistofafgifte is nog nooit eerder bereikt en de resultaten zijn gewoonweg verbluffend. 


De tweede van onze producten is ‘The Ultimate Dedicated Zig Liquid’.

Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en smaken, allemaal zonder kunstmatige kleur- of verfstoffen. De Ultimate Dedicated Zig liquid is uniek samengesteld en gemengd, om niet alleen aantrekkelijk te zijn, maar ook om bijna neutraal te drijven, en zal vele uren blijven hangen rond je zig.

Wanneer alles in combinatie met elkaar wordt gebruikt, bereik je wat volgens ons echt ‘The Ultimate Zig’ is.


LiquirigS

De reis van het ontwikkelen van de ultieme Zig heeft ons ook geleid naar vele andere producten onderweg, en met een gestage stroom van producten die al in de pijplijn zitten die in de komende maanden en jaren gelanceerd zullen worden.

Maak van de gelegenheid gebruik om onze stand te bezoeken, we zullen u de vele tips en trucs laten zien in het gebruik van de producten, met demonstraties en video’s displays.

U zult ongetwijfeld versteld staan van wat u ziet!

Tot ziens op Carp Den Bosch

Team LiquirigS – stand 712Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >