Nieuw voor de Big Dropper is dat deze nu ook kunnen geleverd worden met de Raymarine Pro5 dieptemeters. Deze worden vakkundig omgebouwd zodat ze een bereik hebben van meer de 350 meter. Ze worden aangestuurd door Wi-fish en Carp Pilot Pro en de boot werkt met deze Apps volledige automatisch.De beide Apps kan je bedienen met GSM of Tablet en kan je ook via Play store updaten. Het is ook perfect mogelijk om met de Raymarine  3D onderwaterkaarten te maken en ze later met Reefmaster te bewerken.


Big Dropper & Toslon

Wat de laatste jaren ook nieuw is bij de Big Dropper is de Big Spotter. Met deze kan je volledig rond de boot een cirkel van ongeveer een 10 tal meters het voer verspreiden. De Big Spotter kan je zelfs gebruiken voor boillies van meer dan 25 mm en ook partikels en pellets. 

Het zal ook mogelijk zijn om de 3D model karpers te kopen op de beurs. Deze zijn uit Polystyreen gemaakt en zijn zeer licht in gewicht.


Big Dropper & Toslon

Ook zijn er weer een grote beursvoorwaarde, voor meer informatie kom gerust eens langs op Beurs van CARP DEN BOSCH. 

 Big Dropper & Toslon – stand 322Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >