De Commando 200 en 230 Lightweight Wide-Models!

Door de grote vraag voor lightweight models hebben we nu ook een nieuwe lightweight wide-range uitgebracht! De Pro Line Lightweight – Wide Model 200AD en de Pro Line Lightweight Wide Model 230AD!

Met een binnen breedte van 75 cm en met netto gewicht van; 17,5kg voor de 200 wide, en 19kg voor de 230 wide heb je een extreem lichte boot met extra veel binnen ruimte voor jezelf of voor je spullen! Beide Lightweight boten worden compleet geleverd en zijn inclusief stevige Air-deck voor een zeer aantrekkelijke prijs! De ideale boten om stekken te zoeken, te drillen of spullen over te varen!


Pro Line Carp Products op Carp Den Bosch 2023

Sweet Maggot & Cream

De Sweet Maggot & Cream, de meest zoete boilie uit het Pro Line assortiment! Deze onweerstaanbare zoete en natuurlijke boilie heeft een mooie donkergele kleur en bestaat uit verschillende licht verteerbare ingrediënten die ervoor zorgen dat de boilie perfect uitlekt onderwater. Naast het zoete karakter zit de Sweet Maggot & Cream boordevol aminozuren en mineralen.

Door het hoge eiwitgehalte en het gebruik van verschillende hoogwaardige ingrediënten zoals; Maden Meel, Gemalen Hennep, Vanillie poeder, eetlust opwekkers, vezels, zoetstoffen en flavours is de nieuwe Sweet Maggot & Cream een voedzame boilie met een extreem zoete smaak die het gehele jaar inzetbaar is. Ben je opzoek naar een allround boilie die is voorzien van natuurlijke ingrediënten met een hoge voedingswaarde? Dan is de Sweet Maggot & Cream zeker een aanrader!


Pro Line Carp Products op Carp Den Bosch 2023

Pro Line Carp Products 713, Hal 7Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >