Je hebt een vraag over de beurs, de Brabanthallen, of deelname aan Carp Den Bosch? Hieronder kun je contact met ons opnemen. We hopen je zo verder te kunnen helpen.

Vind je antwoord in ons faq

Ik heb een vraag over:

Je hebt online een ticket gekocht en hebt hier een vraag over? De datum klopt niet, of misschien staat er een verkeerde naam op? Antwoord op deze en alle andere vragen over onze e-tickets zijn te vinden op de website van CM Tickets. Zij helpen je graag verder.

Ga naar CM Tickets

Carp Den Bosch wordt voor de 2de keer gehouden in de Brabanthallen Den Bosch in ‘s-Hertogenbosch. Deze sfeervolle locatie heeft een oppervlak van 24.000 m². Heb jij een vraag over deze locatie of de bereikbaarheid hiervan, raadpleeg ons FAQ of neem contact op met de Brabanthallen.

Raadpleeg ons FAQ Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Je hebt een vraag over de beurs? Op de meeste vragen vind je antwoord op ons FAQ. Mocht jouw antwoord er niet tussen zitten, dan vind je onder het kopje ‘overige vragen’ een contactformulier. De organisatie zal je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Raadpleeg ons FAQ

Jij hebt een bedrijf dat karperspullen verkoopt en wilt deze producten graag tonen op Europa’s mooiste en grootste karperbeurs. Dat kan! Om je aan te melden dien je het onderstaande formulier in te vullen zodat we je op de wachtlijst kunnen zetten. De organisatie neemt spoedig contact met je op.

  Je hebt een prangende vraag over Carp Den Bosch en hebt geen antwoord kunnen vinden op ons FAQ (veel gestelde vragen). Stel je vraag dan via ons contactformulier. Wij zullen je vraag zo snel en goed mogelijk proberen te beantwoorden.

   Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

   Diezekade 2
   5222 AK ‘s-Hertogenbosch

   Tel: 073 629 39 11
   website: www.brabanthallen.nl

    
    
   Zet het nu in je agenda