De lezingen die je hieronder vind zijn de lezingen van de afgelopen editie (2023). Welke lezingen volgend jaar worden gehouden vind je medio December 2023 op deze pagina.

Michiel pilaar

Michiel Pilaar

Mark Hofman

Mark Hofman

Tour door Europa

Na twee winters zonder de grootste karperbeurs van de Benelux staan Mark en Michiel te popelen om de bezoekers van Carp Den Bosch een kijkje te geven in hun visserij van de afgelopen seizoenen. Van kraakheldere circuitwateren in België tot de extreme ‘big fish’ putten in Kroatië: de mannen hebben genoeg materiaal verzameld om een vermakelijke én leerzame presentatie in elkaar te knallen.

Doormiddel van anekdotes, korte filmpjes en fraaie foto’s nemen Pilaar & Hofman jullie in deze flitsende lezing mee op hun mooiste avonturen. Reken maar dat er gelachen gaat worden én dat er karpers voorbij zullen komen waar je van gaat watertanden. Kortom; een show die je niet wil missen tijdens jouw gezellige dagje uit op Carp Den Bosch.

Underfishing world

Underfishing World

Catch More Carp

We denken allemaal dat onze rigs de beste zijn, maar is dat wel zo? De enige manier om daarachter te komen is onderwatercamera’s plaatsen dus dat is wat wij doen! We leggen alles wat onderwater gebeurt vast en maken hier films van zodat iedereen met ons kan leren. Met deze tips ga jij gegarandeerd meer karpers vangen!

Dave Levy

Jay Cater

Jay Cater

Dan Hawkes

The Great Escape ‘Uncovered’

Dave Levy, Jay Cater en Dan Hawkes leiden je door enkele van hun epische avonturen tijdens het maken van de filmreeks ‘The Great Escape’. Ze nemen je mee achter de schermen en laten de opnames, de humeur en natuurlijk de beruchte uitdagingen zien die ze in elke aflevering moesten aangaan.

Willem Kwinten

Voorjaars tips

Het voorjaar een lastige periode? Dat hoeft niet! Met deze tips ga jij het jaar goed van start en vang je de mooiste en grootste karpers van het water. Vol inspirerende en leerzame beelden die specifiek richten op het voorjaar.

 
 
Zet het nu in je agenda

Enkele deelnemers Carp Den Bosch

Bekijk alle deelnemers