Hou je van karper vissen? Ben je een beginner of een expert? Ben je een statische karpervisser of ben je liever mobiel? Vissen op de bodem, drijvend vissen of met de pen? Voor elk type karpervisser is Carp Den Bosch the place to be. Je vindt er alles wat je nodig hebt om karpers te vangen. Van hengels en molens tot end tackle en aas, je vindt hier alles (en we bedoelen echt alles). Mocht je het niet vinden op Carp Den Bosch 2023, dan bestaat het waarschijnlijk nog niet! 

Van Zwolle naar Den Bosch

Carp Den Bosch vond vroeger plaats in de IJsselhallen-Zwolle, onder de naam Carp Zwolle, hier hebben we de show 24 keer gehouden. De laatste editie daar was in 2020. Toen besloten we dat we naar een grotere hal moesten verhuizen, omdat Zwolle niet langer de ruimte bood om Europa’s grootste karperbeurs te huisvesten. Helaas hadden we niet kunnen voorspellen dat Covid-19 onze plannen voor 2 jaar zou pauzeren, terwijl de wereld het virus bestreed.

Na die crisis kunnen we onze plannen waarmaken en eindelijk verhuizen naar de Brabanthallen in de stad ‘s-Hertogenbosch, die in Nederland simpelweg bekend staat als ‘Den Bosch’. 

De Brabanthallen heeft modernere halen, is veel groter dan we gewend waren, en is nu gastheer voor Carp Den Bosch 2023. Van de beursruimte in Den Bosch gaan we 24.000 m² gebruiken, dat is 4.000 m² meer dan in voorgaande jaren. Dit geeft ons ook ruimte voor uitbreiding, want de Brabanthallen heeft tot 55.000 m² voor als we dat nodig hebben! 

20, 21 en 22 januari 2023

Zoals altijd wordt Carp Den Bosch 2023 vroeg in het jaar gehouden, zodat je alles wat nieuw is kan bekijken en je boodschappen kan doen vóór je eerste sessie van het seizoen. 

De deuren gaan op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 open om 09:00 uur en sluiten op vrijdag en zaterdag om 17:00 uur en op zondag om 16.00 uur. 

Koop nu je kaarten

Wat kun je verwachten
op Carp Den Bosch 2023?

Bij Carp Den Bosch vind je alles wat je nodig hebt om op karper te vissen. Met meer dan 100 verschillende stands, interessante en leerzame sprekers en tal van activiteiten, bevind je je in de karper hemel!

Wat kan ik doen bij Carp Den Bosch?

Welke bedrijven
zullen er zijn?

De beste karper bedrijven staan op Carp Den Bosch 2023. Van de ‘Mega Merken’ die al jaren bestaan, tot de jonge innovators die voor het eerst aanwezig zijn. Je vindt ze allemaal op Carp Den Bosch. 

Ontdek de deelnemers

Al 27 jaar en we zijn er nog niet…

De ‘Carp’ beurs werd voor het eerst gehouden in 1995 in Houten, we verhuisden in 1997 naar de IJsselhallen-Zwolle, waar we voor het eerst van de 24 opeenvolgende jaren ‘Carp Zwolle’ hielden. In 2023 is het de 27e keer dat we het karper seizoen ‘aftrappen’. Daar zijn we trots op. Door ons puur te concentreren op karpervissen en karpervissers is de show gestaag uitgegroeid tot het mega-evenement dat het vandaag de dag is. 

Geen enkele andere Carp-only evenement kan tippen aan de grootte of prachtige sfeer van Carp Den Bosch. Geen enkele andere beurs is zo bekend over de hele wereld als de onze – de laatste beurs in Zwolle had meer dan 18.000 bezoekers uit 27 verschillende landen. Bezoekers van Amerika tot Rusland en van Noorwegen tot Italië bewijzen dat wij de beste zijn! 

24.000 m² karper plezier

In de Brabanthallen gebruiken we een oppervlakte van meer dan 24.000 m². Dat is 4.000 m² meer ruimte dan in Zwolle. Dit geeft ons de kans om de paden breder te maken dan voorheen en geeft standhouders de mogelijkheid om grotere stands te nemen dan voorheen. Het geeft ons ook de mogelijkheid om het aantal wachten op de wachtlijst te verminderen. 

Zet de datums in je kalender

Enkele deelnemers Carp Den Bosch

Bekijk alle deelnemers

De laatste
ontwikkelingen.

Carp Den Bosch is dé plek voor standhouders om hun nieuwe producten aan jou, de bezoeker, te laten zien. We geven ze ook de mogelijkheid om over zichzelf te schrijven op onze website. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, bezoek dan Carp Den Bosch 2023 en houd onze Nieuwspagina’s in de gaten.

Bezoek onze nieuwspagina

Plezier voor
jong en oud.

Kom je alleen, of met het gezin? Op Carp Den Bosch valt van alles te beleven. Ook voor je kinderen. Helemaal als ze net als jij ook de fijne kneepjes van het vak willen leren.

Bekijk alle activiteiten
 
 
Koop nu alvast je kaarten Zet het in je kalender