Wanneer en waar is Carp Den Bosch 2024?

Carp Den Bosch 2024 wordt gehouden op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Op vrijdag en zaterdag is de beurs geopend van 09:00 tot 17:00uur. Op zondag van 09:00 tot 16:00 uur.  

Carp Den Bosch 2024 wordt voor de tweede keer in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch). Het adres van de Brabanthallen is: 

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK
‘s-Hertogenbosch

Carp Den Bosch 2024 is geopend op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024. Op vrijdag en zaterdag is de beurs geopend van 09:00 tot 17:00uur. Op zondag van 09:00 tot 16:00 uur. 

De Brabanthallen Den Bosch heeft voldoende parkeergelegenheid voor ruim 5.000 auto’s. Bestel alvast je parkeerkaart zodat je niet in de rij hoeft te staan om te betalen in de hal. Houd er rekening mee dat parkeerkosten de verantwoordelijkheid zijn van de Brabanthallen en niet van Carp Den Bosch, wij stellen de prijs niet vast- en verdienen niet aan de parkeerkosten. 

Parkeerplaatsen voor invaliden

Invalidenparkeerplaatsen zijn te vinden in de buurt van ingang A op de parkeerplaats van de Brabanthallen. De kosten voor parkeren zijn hetzelfde voor alle auto’s.

Prepaid parkeren 

Je kan parkeerkaarten van de Brabanthallen hier bestellen.

De Brabanthallen zijn goed te bereiken met de auto en liggen dicht bij de snelwegen A2, A59 en A65. De hallen liggen op nog geen 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens liggen op slechts 30 minuten afstand. 

A2 vanuit Utrecht

Volg de navigatie-instructies naar ‘s-Hertogenbosch. Volg bij het knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk en neem vervolgens afslag 46 richting Engelen. Volg vanaf hier de borden naar “Brabanthallen”. 

A2 vanuit Eindhoven

Volg de navigatie-instructies naar ‘s-Hertogenbosch. Volg bij het knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk en neem vervolgens afslag 46 richting Engelen. Volg vanaf hier de borden naar “Brabanthallen”. 

A59 vanuit Nijmegen

Volg de navigatie-instructies naar ‘s-Hertogenbosch. Bij knooppunt Hintham volg je de A2 richting Utrecht, bij knooppunt Empel volg je de A59 richting Waalwijk en neemt u vervolgens afslag 46 richting Engelen. Volg vanaf hier de borden naar “Brabanthallen”. 

A59 vanuit Rotterdam

Volg de navigatie-instructies naar ‘s-Hertogenbosch en neem afslag 46 richting Engelen. Volg vanaf hier de borden naar “Brabanthallen”. 

 

Plan hier je route naar Carp Den Bosch 2024

 

De Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch liggen op ongeveer 15 minuten lopen van het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch. Neem de uitgang “Brabanthallen” vanaf het station en volg de borden “Brabanthallen”. Plan je reis naar de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch via www.9292.nl.

Tickets Carp Den Bosch 2024

Een e-ticket voor een gezellig dagje uit bij Carp Den Bosch kost €17,- per dag. 

Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis, maar moeten worden begeleid door een betalende volwassene. 

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Carp Den Bosch 2024? Je kunt eenvoudig kaartjes bestellen en geld besparen door je ticket van tevoren te kopen via onze ticketpagina. Je kan je online ticket op verschillende manieren betalen: iDeal, Ban Contact, PayPal of creditcard (Visa, Mastercard of American Express). Je tickets worden rechtstreeks in je mailbox bezorgd. 

Ja dat kan, meer informatie vindt u op onze website. 

Nadat je je tickets hebt afgerekend ontvang je deze in je e-mail. Deze tickets kun je zowel uitprinten als via je smartphone tonen aan de ingang. 

Zorg er wel voor dat de tickets niet worden verspreid. Ieder ticket heeft namelijk een unieke code die maar één keer naar binnen kan. 

Elk online kaartje kan maar één keer gebruikt worden; ze hebben een unieke code die maar één keer gescand kan worden om binnen te komen. Let goed op je ticketinformatie, zodat niemand anders deze kan gebruiken.  

Als je eenmaal in de zalen bent, heb je een stempel nodig om naar buiten te gaan en weer naar binnen te komen. Je ontvangt deze stempel van het beveiligingspersoneel bij de uitgang. 

We controleren geen namen aan de deur, dus dit is geen probleem. Wij scannen alleen de barcode van jouw kaartje. Als je je kaartje aan iemand anders wil verkopen, kan je dit doen zonder de naam te wijzigen. 

Het is niet mogelijk om de datum van je e-ticket te wijzigen zodra je deze hebt gekocht. Elke beursdag heeft een unieke code die alleen op die dag gescand mag worden. 

Carp Den Bosch kan problemen met e-tickets niet oplossen. CM.com verkoopt de e-tickets namens ons en hebben een toegewijde helpdesk met online medewerkers om eventuele problemen op te pakken. Neem alsjeblieft contact op met CM.com en niet met Carp Den Bosch. 

Neem contact op met de CM Ticketing helpdesk 

Het kopen van een kaartje aan de deur op de dag zelf kost €19,- Wij adviseren je om vooraf een kaartje te kopen, wat je €2,- per kaartje bespaart. 

Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis, maar moeten worden begeleid door een betalende volwassene. 

Een parkeerkaart bij de Brabanthallen kost €12,- per dag. De Brabanthallen Den Bosch hebben voldoende parkeergelegenheid voor ruim 5.000 auto’s. Bestel hier alvast je parkeerkaart zodat je niet in de rij hoeft te staan om te betalen in de hal. Houd er rekening mee dat parkeerkosten de verantwoordelijkheid zijn van de Brabanthallen en niet van Carp Den Bosch, wij stellen de prijs niet vast- en verdienen niet aan de parkeerkosten.

Klik hier om je parkeerkaarten te bestellen.

Wat kan ik verwachten bij Carp Den Bosch?

In januari 2024 wordt voor 3 dagen 24.000 m² tentoonstellingsruimte van de Brabanthallen omgebouwd tot de droom van elke karper visser. Alles wat met karpervissen te maken heeft is te zien op Carp Den Bosch 2024. Of je nu een beginner of een ervaren karpervisser bent, er is genoeg te zien en te doen.

De nieuwste technieken, tackle, vakanties en aas zullen te zien zijn op de stands van de beste bedrijven in de karpervisserij.

De sfeer bij Carp Den Bosch is altijd ontspannen. We zijn er allemaal om de nieuwste producten te zien, informatie te krijgen van de meest succesvolle Europese karper vissers en ons te mengen met anderen die net zo fanatiek zijn over onze hobby als wij. De standhouders van bekende nationale en internationale merken zijn er om hun informatie met je te delen en je de nieuwste karper innovaties te laten zien. Verheug je op het zien van de beroemde vissers die je misschien wel de gouden tip geven om je te helpen je recordkarper te vangen. We kunnen allemaal van hen en van elkaar leren!

Speciaal voor onze jongere collega’s hebben we samen met Sportvisserij Zuidwest Nederland een gebied voor de jeugd ontworpen. In dit gebied kunnen de jonge sportvissers deelnemen aan allerlei activiteiten: prijswerpen, rig-bind workshops en ze kunnen zelfs een gigantische vis ‘drillen‘ op de dril-simulator! Wil je meer weten, klik dan op de link. 

Bekijk alle activiteiten

Carp Den Bosch is dé plek voor bedrijven om hun nieuwe producten te tonen aan het hengelsportpubliek. Je kan er zeker van zijn dat er genoeg nieuwe producten te vinden zijn tussen de meer dan 130 stands op de beurs. Om een idee te krijgen van wat de standhouders gaan laten zien op Carp Den Bosch 2024, houd de nieuwspagina’s van onze website in de gaten.

Bekijk onze nieuwspagina

We zullen opnieuw een volledig programma hebben met interessante lezingen en sprekers op de 28e editie van Europa’s grootste en beste karperbeurs. Deze lezingen worden medio december 2023 bekend gemaakt.

Op Carp Den Bosch 2024 zijn er meer dan 130 verschillende stands. Je kan zien wie zij zijn op de deelnemerspagina van onze website.

Ontdek alle standhouders

In de Mediahal (Hal 2) zijn de grootste karper magazines en online websites te vinden. Kom langs en ontmoet je favoriete auteurs en persoonlijkheden, drink een drankje en geniet van wat te eten terwijl je er bent. 

Wil jij de hele beursvloer van de Brabanthallen leren kennen als je broekzak? De plattegrond van Carp Den Bosch 2024 wordt medio december 2023 bekend gemaakt.

In elk van de 4 hallen die we gebruiken voor Carp Den Bosch 2024 zijn er horecavoorzieningen. Je kunt ook een zitplaats vinden om te genieten van uw snacks en vloeibare versnaperingen. 

Alle activiteiten, stands en horeca op Carp Den Bosch 2024 bevinden zich op één verdieping. De paden zijn breed genoeg, zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk door de hallen kunnen gaan. De toiletten zijn rolstoeltoegankelijk. 

Nee, het spijt ons, maar alleen hulphonden zijn toegestaan in de hallen tijdens Carp Den Bosch 2024.

 
 
Zet het nu in je agenda

Enkele deelnemers Carp Den Bosch

Bekijk alle deelnemers