De meeste karper vissers weten het al. Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari 2024 staan de deuren van de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch open om karpervissers van over de hele wereld te verwelkomen op de 28e editie van Europa’s grootste, beste en meest spectaculaire karperbeurs! Dit is de show die geen karpervisser wil missen. 

Het hele weekend staat uitsluitend in het teken van karpervissen en alles wat met onze geweldige hobby te maken heeft. Dit is traditioneel de opening van het karperseizoen. Nergens anders op de planeet is 24.000 m² volledig toegewijd aan één vissoort: de karper! Als je het niet kunt vinden op Carp Den Bosch 2024, dan is het waarschijnlijk nog niet uitgevonden! We vullen de zalen niet alleen met producten maar ook met activiteiten, om je in het weekend bezig te houden. Wil je weten wat er te doen is op Carp Den Bosch 2024, lees dan verder. 

Ze de datum in je kalender

Bekende en
unieke merken

Op Carp Den Bosch 2024 staan meer dan 100 verschillende stands die niet kunnen wachten om hun producten te demonstreren. De nieuwste innovaties zijn te zien en beroemde karpervissers vertellen je graag hoe je deze kan gebruiken voor optimaal succes! Tijdschriften, websites, groothandels, fabrikanten, reisorganisaties, winkeliers, schrijvers, kunstenaars en de grote en kleine merken vind je voor 3 dagen onder één dak! Grijp je kans om die ene vraag te stellen, iedereen helpt je graag.  

Bekijk alle deelnemers

Bekende
gastsprekers

Wederom zullen er interessante sprekers zijn in het Carp Den Bosch theater. Elke dag is er een gevarieerde selectie van Europa’s beste karpervissers met interessante, humoristische en educatieve sessies. Dit jaar hebben we ook speciale gasten en boeiende en informatieve films die de hele dag door worden vertoond. We zijn hier erg enthousiast over, dus blijf de website in de gaten houden voor meer nieuws. 

Bekijk alle lezingen

Test je
karper-skills.

Op de stand van Sportvisserij Nederland komt een compleet gebied speciaal voor de jeugd, waar allerlei leuke activiteiten voor de jongere karpervissers plaatsvinden. Er zullen 2 simulatoren beschikbaar zijn waar je je vaardigheden kunt beoordelen en kunt proberen een monstervis te ‘landen’ voordat je tijd om is. Als je net bent begonnen met karpervissen, kun je hier ook handige tips krijgen om je techniek te verbeteren.

Rigs
maken

Samen met deskundige karpervissers kun je je eigen rig maken met het beste materiaal! Je kunt je rig mee naar huis nemen en gebruiken om de vis van je leven te vangen! 

Varen in de
voerbotenvijver

Op Carp Den Bosch 2024 hebben we natuurlijk ons beroemde ‘voerbotenvijver‘. Dit jaar zal hij groter zijn dan ooit, omdat zoveel voerbootbedrijven zich voor de beurs hebben aangemeld. In en rond het meer heb je de mogelijkheid om de boot van jouw keuze te bekijken en te testen op de ideale plek: Op het water! 

 
 
Zet het nu in je agenda

Karper
kunst.

In onze mediahal zullen enkele van de grootste karper magazines en online karper media van Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn, maar ook onze favoriete Karper kunstenaar zal laten zien hoe hij het doet! Niet alleen dat, maar je kunt ook een kunstwerk voor aan je muur kopen. 

Advies van grote namen
in de karper visserij.

Zoals altijd zullen de topnamen uit de Europese karper scene aanwezig zijn op Europa’s Grootste en Beste Karperbeurs. Ze willen het net zomin missen als jij! Wil je weten hoe Danny Fairbrass zijn rigs bindt of hoe Alijn Danau zoveel grote karpers vangt? Vraag het ze zelf op Carp Den Bosch 2024.

Eten en
drinken

Zin in een hapje en een drankje? Wil je je pijnlijke voeten even laten rusten? In de alle hallen zal er eten en drinken (en stoelen) aanwezig zijn.

Enkele deelnemers Carp Den Bosch

Bekijk alle deelnemers