De meeste karpervissers weten het al. Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari 2024 gaan de deuren van de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch open om karpervissers van over de hele wereld te verwelkomen op de 28e editie van Europa’s grootste, beste en meest spectaculaire karperbeurs: Carp Den Bosch! Dit is de show die geen karpervisser wil missen.

Het hele weekend staat in het teken van karpervissen en alles wat met onze grote hobby te maken heeft. Dit is traditioneel de opening van het karperseizoen. Nergens anders op deze planeet is 24.000 m² volledig gewijd aan één soort: de karper! Mocht je het niet kunnen vinden op Carp Den Bosch 2024, dan is het waarschijnlijk nog niet uitgevonden! We proberen de hallen niet alleen te vullen met producten, maar ook met activiteiten en demonstraties om je het hele weekend bezig te houden. Wil je weten wat er allemaal te doen is op Carp Den Bosch 2024, lees dan snel verder.

Koop nu je tickets online Zet de datum in je kalender

Bekende en
unieke merken

Op Carp Den Bosch 2024 staan er meer dan 130 verschillende standhouders die niet kunnen wachten om jullie hun producten te laten zien en hoe ze te gebruiken. De nieuwste innovaties zullen te zien zijn en beroemde karpervissers zullen u graag vertellen hoe u ze kunt gebruiken voor optimaal succes! Tijdschriften, websites, groothandels, fabrikanten, vakantiebedrijven, winkeliers, schrijvers, kunstenaars en de grote en kleine merken uit verschillende landen zullen allemaal 3 dagen onder één dak zijn! Grijp je kans om je vragen te stellen, ze willen je helpen. Als je de producten leuk vinden, kan je ze ook meteen kopen!

Bekijk alle deelnemers

Bekende
gastsprekers

Opnieuw zullen er interessante sprekers verschijnen in het Carp Den Bosch theater. Elke dag is er een gevarieerde selectie van Europa’s beste karpervissers met interessante, humoristische en educatieve lezingen. Houd ons website in de gaten voor meer nieuws.

Bekijk alle lezingen

Test je
karper-skills

Op de stand van Sportvisserij Zuidwest Nederland komt een compleet jeugdterrein waar allerlei leuke activiteiten voor de jongere karpervissers zullen plaatsvinden. Er zullen 2 simulatoren beschikbaar zijn waar je je vaardigheden kunt beoordelen en kunt proberen de monstervis te ‘landen’ voordat je tijd om is. Als je net bent begonnen met karpervissen, kun je handige tips krijgen om je techniek te verbeteren.

Rigs
maken

Samen met een ervaren karpervisser kun je ook je eigen rig maken met eersteklas karperuitrusting! Je kunt dan je rig mee naar huis nemen en gebruiken om die vis van je leven te vangen!

Varen in de
voerbotenvijver

Op Carp Den Bosch 2024 is onze beroemde ‘voerbotenvijver’ weer van de aanwezig. De waterpartij van 200 m² zal opnieuw worden omringd door Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van op afstand bestuurbare voerboten en accessoires. Zoals we allemaal weten, zijn voerboten de ideale manier om je end-tackle en aas precies daar te laten vallen waar je ze wilt hebben en In en rond het meer heb je de mogelijkheid om de boot van jouw keuze te bekijken en te testen op de ideale plek: Op het water!

 
 
Zet het nu in je agenda

Karper
kunst.

In onze Mediahal zullen enkele van de grootste Karpervismagazines en online Karpermedia in Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn, maar ook onze favoriete karperkunstenaar zal laten zien hoe hij het doet! Niet alleen dat, maar je kunt ook een kunstwerk voor aan je muur kopen.

Advies van grote namen
in de karper visserij.

Zoals altijd staan de topnamen uit de Europese karper scene in 2024 op Europa’s grootste en beste karperbeurs. Ze willen het net zomin missen als jij. Wil je weten hoe Danny Fairbrass zijn rigs bindt of Alijn Danau zoveel grote karpers vangt? Vraag ze zelf op Carp Den Bosch 2024.

Eten en
drinken

Zin in een hapje en een drankje? Moet je die pijnlijke voeten laten rusten? Er zal eten en drinken (en stoelen) beschikbaar zijn in de zalen.

Enkele deelnemers Carp Den Bosch

Bekijk alle deelnemers