De BaitStar Pro All-in-One voerboot, het vlaggenschip van de alles in 1 voerboten, zeer hoge kwaliteit, robuuste afwerking en uitermate compleet geleverd!

Nu ook leverbaar met Raymarine Dragon Fly 5 Pro dieptemeter!


De BaitStar Pro All-in-One voerboot

Deze zeer modern gevormde voerboot is zeer stabiel door zijn tri-maran romp en kan icm. de zeer zuinige en stille motoren goed uit de voeten op de grotere wateren waar het soms wat ruiger toe kan gaan. Hij is voorzien van 2x18Ah Lithium accu’s incl lader waarmee je makkelijk een week kunt doorkomen zonder te laden. Met een bereik van 400m (voor zowel boot, dieptemeter en GPS) kunt u ook de meest afgelegen stekken bereiken zonder problemen.
De GPS heeft de mogelijkheid tot het opslaan van 900 stekken en werkt zeer nauwkeurig om uw rigs elke keer weer goed terug op de hotspot te leggen! Samen met de zeer gedetailleerde kleuren dieptemeter is dit echt een killer want deze onderscheid met gemak begroeiing, obstakels, hardheid, verloop en vis, als extra optie is het mogelijk om de boot te upgraden met de Raymarine Dragon Fly 5 Pro dieptemeter.

De bediening van alle functies wordt volledig geregeld van de handzender met kleuren LCD scherm, zowel dieptemeter (geldt niet voor Raymarine Dragon Fly 5 Pro), gps/autopilot, RVS voerbakken, hookrelease en zijn simpel en probleemloos te bedienen.


De BaitStar Pro All-in-One voerboot

Deze topper wordt compleet geleverd met stevige tas voor de boot en alle accessoires, statief voor de handzender en nog veel meer!

Ook is optioneel een voervijzel (+195 euro) of onze unieke baitthrower (+250 euro) te verkrijgen op deze boot.

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website www.baitstar.nl, bel of app ons op +31(0)6 51 97 99 97 of kom langs op onze stand tijdens Carp Den Bosch


Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >