Voor 2024 heeft BaitStar voerboten een nieuwe AllinOne voerboot aan zijn vloot toegevoegd, de BaitStar Advanced AllinOne, het zusje van de Pro AllinOne gebouwd in dezelfde hoge kwaliteit en voorzien van nieuwe software en hardware. De GPS autopilot is nu nog nauwkeuriger omdat deze gebruikt maakt van GNSS. de dieptemeter/fishfinder is ge-upgrade naar de laatste 3e generatie Toslon hardware, dit alles is geïntegreerd in de handzender en voorzien van onze eigen nieuwe interface (dit geldt ook voor de PRO AllinOne).

Baitstar voerboten op Carp Den Bosch 2024

De voerboot heeft 3 voerbakken waarvan 1 voorzien van een rig sleuf zodat men de rig gemakkelijker in de voerbak kunt leggen. De 3e voerbak kan worden afgesloten dmv een deksel zodat er tijdens regen geen vocht in de voerbak komt. De boot zelf wordt aangedreven door 2 zeer stille en sterke motoren welke onderhoudsvrij zijn waardoor de boot snel en wendbaar is en ook zuinig. Dit alles wordt voorzien van power door 2 Lithium-Ion accu’s van 15Ah per stuk waarmee u tijdens een sessie van een week heel ver komt zonder te laden.

Baitstar voerboten op Carp Den Bosch 2024

Voor bescherming wordt er een stevige camo rugtas en hardcase voor de handzender mee geleverd als ook een statief om de handzender op te zetten zodat u uw handen vrij heeft. Optioneel is de Advanced ook uit te voeren met onze baitthrower en onze nieuwe onderwater camera.

Dit alles voor 1899 euro!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >