Kom ons bezoeken op de Trakker stand 305. We kijken er erg naar uit om met je te praten over alles wat met vissen te maken heeft en om onze langverwachte nieuwe productlancering van 2024 te presenteren. Dit wordt de belangrijkste productlancering van het jaar. De beurs in Den Bosch zal de eerste keer zijn dat we dit nieuwe Trakker product waar dan ook ter wereld zullen presenteren. Zie hem als eerste in Den Bosch!

Nieuwe producten Trakker Carp Products

Op de stand zullen we een uitgebreide selectie van het Trakker assortiment hebben, inclusief de nieuwe, alom geprezen dB7 beetmelders en misschien wel de beste bedden op de markt: de Levelite Oval Camo bedsystems.

Het Trakker team staat klaar om je deskundig advies te geven over ons assortiment, zodat je zeker weet dat je het product kiest dat geschikt is voor jou en jouw visserij. Daarnaast hebben we rig demo’s, nieuwe bivvy demo’s, een ‘in-stand’ End-Tackle Shop met een aantal geweldige beursdeals en ook heel veel prijzen die het hele weekend te winnen zijn!

Nieuwe producten Trakker Carp Products

We zien je graag op onze stand om met je te praten en om onze gedeelde passie  karpervissen te bespreken.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >