Na twee jaar van afwezigheid (vanwege het coronavirus) kunnen we eindelijk vertellen dat Europa’s grootste en mooiste karperbeurs weer gevierd mag worden! Op 20 januari 2023 open de deuren van de Brabanthallen zich drie dagen lang voor 27e editie van Carp Den Bosch. Dé beurs die je als karpervisser niet mag (en wilt) missen!


Karperbeurs in de Brabanthallen
Dé karperbeurs die je niet mag missen!

Niet in Zwolle maar in ‘s-Hertogenbosch

Je leest het goed. De karperbeurs is vanaf nu niet meer in Zwolle maar in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Deze sfeervolle, centraal gelegen locatie geef ons de mogelijkheid om nog meer leuke merken uit te nodigen. Wij hebben nu namelijk meer dan 24.000 m² tot onze beschikking. Dat is 4.000 meer dan eerst!

Wat is er allemaal te doen op Carp Den Bosch?

Carp Den Bosch staat helemaal in het teken van het vissen op karper. Boilies, voerboten, hengels, vakanties, tenten en nog veel meer. Als je het hier niet vindt is de kans groot dat het niet bestaat. Op Carp Den Bosch vind je zowel de grootste als de kleinste merken. Merken die hun nieuwste producten en noviteiten maar wat graag aan je willen laten zien.

Zoals altijd worden er ook deze keer verschillende lezingen gehouden. Wie deze editie op de planken staan maken wij later dit jaar bekend. Wel kan ik je alvast vertellen dat we weer een hele sterke line up hebben!

Natuurlijk zal er op Carp Den Bosch weer genoeg te beleven te zijn. Voor zowel onze jongste als onze oudste gasten. Wat het programma precies is wordt in de loop van de tijd bekend gemaakt. Het beloofd weer een spetterende editie te worden!


Activiteiten op Carp Den Bosch
Op Carp Den Bosch valt veel te beleven voor jong en oud

Waar en wanneer is Carp Den Bosch?

Carp Den Bosch wordt vanaf nu gehouden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch en begint op vrijdag 09:00 uur. Benieuwd naar de openingstijden? Je vind ze hieronder.

  • Vrijdag 20 januari 2023 – 09:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag 21 januari 2023 – 09:00 tot 17:00 uur
  • Zondag 22 januari 2023 – 09:00 – 16:00 uur

Tickets voor Carp Den Bosch

Ben jij van plan Carp Den Bosch een bezoek te brengen? Een e-ticket voor een hele dag kost je slechts 16 euro. Bovendien maak je met je e-ticket kans op té gekke prijzen. Hierover vind je later meer op onze website.

Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen zijn helemaal gratis. Koop je je kaartje liever aan de deur? Dat kan. Wel betaal je dan 18 euro i.p.v. 16 euro.

Maandag 7 november 2023 start de kaartverkoop op onze website.


Het beloofd weer een heerlijke editie te worden!

In de aanloop naar de karperbeurs zal onze website aangevuld worden met veel (leuk) karpernieuws, de plattegrond, onze Carp Den Bosch App, het programma van de lezingen en de verschillende activiteiten. Wij hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij.

Heb jij nog vragen over Carp Den Bosch? Antwoord op de meeste vragen vind je op ons faq.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >