Het bedrijf Carp´R´Us werd begin jaren 90 opgericht in Suffolk, in Engeland en heeft in zijn bestaan ​​veel veranderingen ondergaan. Haar filosofie om karpervissers op weg naar hun dromen te helpen bleef echter onveranderd. Hetzelfde idee is ook de drijvende kracht achter het hele Carp’R’Us, waardoor het innovaties en nieuwe producten op de markt brengt, vissers leert hoe ze deze op de juiste manier kunnen gebruiken en hen helpt een onvergetelijke ervaring te krijgen met het gebruik ervan.

Carp'R'Us op Carp Den Bosch 2024

De langere versie van de Carbon Sky Sword, genaamd Superfast, verschilt van zijn kortere zusje, de MK II, vooral door het gat dat net boven het cobrahandvat te vinden is. Dankzij de opening voor het insteken van boilers zal je voersnelheid dramatisch toenemen.

De werphengel met reserve biedt plaats aan boilers met een diameter van 24 mm van alle fabrikanten en kwaliteiten. Door de ongelooflijke lichtheid en de vorm van de werpstok, die al vele jaren wordt ontwikkeld, kan absoluut iedereen de langste worpen bereiken, zonder dat er langer hoeft te worden geoefend.

Het onovertroffen laagste gewicht van alle werpstokken op de markt maakt absoluut nauwkeurige en lange worpen mogelijk zonder vermoeidheid, zelfs als je veel boilers voert. Houd er rekening mee dat je bij het voeren over een hele lange afstand echt elke gram voelt!

Nieuwe producten van Carp'R'Us

De vislijn van Total Contact Line betekent vooral compromisloze kwaliteit! Hij is bedoeld voor lange afstanden, maar je kunt er uiteraard ook goed mee werpen. De lijn is geweldig bij gebruik in moeilijke gebieden met veel rotsen en andere verzonken obstakels. Omdat de vislijn perfect de contouren van de bodem volgt en op sommige plaatsen honderden meters op de bodem zal liggen, is duurzaamheid en slijtvastheid aan randen of in mosselvelden een absolute prioriteit. Voor gebieden waar lijnen niet zijn toegestaan, is deze lijn de ideale optie! Vergeleken met andere lijnen heeft Total Contact Line minder rek, een uitstekende sterkte en is dankzij een speciale oppervlaktebehandeling extreem slijtvast. Voor de vislijn hebben we gekozen voor een goed zichtbare, gele kleur, zodat je de vislijn altijd kunt zien.

We raden aan om Carp’R’Us-schoklijnen of gevangen leiders altijd aan het einde van de Total Contact Line te binden.

In een verpakking van 1200 m en in diameters van 0,30 of 0,35 mm.

Nieuwe producten van Carp'R'Us

Het vissen met taps toelopende lijnen is een van de meest populaire oplossingen geworden bij het werpen van lange afstanden. Met trots introduceren wij Carp’R’Us Total Tapered Leaders. Zachte, stevige, taps toelopende leader in kristalheldere kleur. Elke spoel bevat 5 afzonderlijke leiders van 12 meter die kunnen worden geknipt om aan de individuele behoeften van elke karpervisser te voldoen. Wij bieden het aan in 3 versies.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >