Een van de toonaangevende aasmerken van Groot-Brittannië, DNA Baits, zal vele niet te missen deals aanbieden wanneer het terugkeert naar de Brabanthallen om voort te bouwen op zijn succesvolle Europese herlancering vorig jaar.

DNA Baits op Carp Den Bosch

DNA zal samen met zijn Europese distributeurs, BAF International, een aantal producten te koop aanbieden die nieuw zullen zijn op de Europese markt, waaronder wat in Groot-Brittannië een van de producten van het jaar bleek te zijn: insectenmeelpoeder.

Het Insect Meal-poeder is het belangrijkste ingrediënt van DNA’s best verkopende aas, The Bug, en is net zo dodelijk als een op zichzelf staand grondvoer als een onderdeel van de Boilie. Dit hoogwaardige insectenmeel zal zeker enorm populair blijken bij de bezoekers van Carp Den Bosch en de voorraad zal waarschijnlijk snel op zijn!

DNA Baits op Carp Den Bosch

Ook te koop zijn de ultrapopulaire mini-dumbbell-boilies. Deze prachtige, alternatief gevormde aassoorten zijn 10 mm breed en 15 mm lang en bieden iets anders dan een conventionele ronde boiler, dus ook hier wordt verwacht dat deze enorm populair zullen zijn. De mini dumbbells zullen verkrijgbaar zijn in The Bug, SLK en Secret 7.

Nieuw in het assortiment zijn ook de Crayfish wafters, verkrijgbaar in zowel kleine als grote maten. Vooral in combinatie met de bijpassende Crayfish Bait Soak zijn deze zeer scherpe haakaas absoluut dodelijk op allerlei locaties en hebben ze de gewoonte om op hun hoede karpers te laten struikelen.

DNA Baits op Carp Den Bosch

Een aantal van de beste vissers van Europa zullen gedurende de hele show op de DNA-stand werken, die allemaal graag vragen zullen beantwoorden en zullen demonstreren hoe de DNA-producten die beschikbaar zijn op de beurs het beste kunnen worden gebruikt.

Onder hen bevindt zich Christian Finkelde, voormalig wereldrecordhouder en een van de meest succesvolle vissers van Europa. Hij wordt vergezeld door zijn landgenoten en andere liefhebbers van grote karpers, Nermin Caro, Bernhard Kilian, Matthias Ploeger en Steven Seibert.

DNA Baits op Carp Den Bosch

In november 2022 lanceerde DNA zijn nieuwe Europese website (dna.bafint.com), waardoor klanten uit heel Europa de kans kregen aas te bestellen en het binnen een paar dagen te laten bezorgen, rechtstreeks verzonden vanuit hun nieuwe Europese distributiecentrum. BAF International GmbH, in Frankenthal, Duitsland.

Europese klanten hebben nu toegang tot DNA’s ongelooflijke insectenmeelaas, The Bug, dat in 2021 met veel bijval in Groot-Brittannië werd gelanceerd. Ook beschikbaar op de website is DNA’s belangrijkste aas voor grote vissen, SLK, dat door de jaren heen een grote favoriet is geweest van menig Europese visser, evenals Secret 7, een van de meest consistente en productieve vismeelaas op de markt in de afgelopen jaren. afgelopen decennium.

DNA Baits op Carp Den Bosch

DNA Baits heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van alleen karperaas van de beste kwaliteit, allemaal in eigen huis ontworpen, vervaardigd en verpakt, en op Carp Den Bosch 2024 krijgt u de zeldzame kans om ze uit de eerste hand aan te raken, te ruiken en te proeven.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >