Ook in 2024 is Timmy’s Carpboat Products weer aanwezig op Carp Den Bosch! We hebben de stand flink uitgebreid dus je vindt ons dit jaar op een nieuwe plek in hal 3, op stand 323. Zien we jou daar?

Net als in 2023 pakken we ook dit jaar weer groots uit!
Net als in 2023 pakken we ook dit jaar weer groots uit!

Net als vorig jaar nemen we het volledige assortiment van Timmy’s Carpboat Products mee naar de beurs. Je kunt dus al onze producten in het echt bekijken! Van steekstokken en rodpod houders tot het spansysteem en steekstok houders: je vindt het allemaal op stand 323.

Timmy’s Carpboat Products
Bekijk de hele productrange voor het bootvissen op karper op Carp Den Bosch!

Ons team staat voor je klaar om je te adviseren over de juiste producten voor jouw bootvisserij. Denk aan het type schroefpunt dat je het beste kunt gebruiken, welke lengte steekstok het beste bij jou past of hoe je Timmy’s Spansysteem kunt gebruiken om deining tegen te gaan!

Eén van de nieuwe producten die op de beurs te bekijken is, is de ‘Bolder Plate’. Deze RVS plaat met kunststof kikker is een combinatie product om snel en eenvoudig je steekstok te bevestigen aan de boot. Door het harde kunststof materiaal van de kikker, voorkom je schuur- of piep geluiden wanneer je boot deint in de golven. De RVS plaat, die sterk en stevig is, kan gebruikt worden om je boot iets uit het water te liften in combinatie met Timmy’s Spansysteem. Door je boot iets op spanning te zetten voorkom je dat de boot schommelt, bijvoorbeeld bij ruig weer, als je veel last hebt van pleziervaart of als je heen-en-weer loopt in de boot. De Bolder Plate is een ijzersterk product om je steekstokken aan te bevestigen tijdens het vissen en helpt om van je boot een stabiel platform te maken!

Timmy’s Carpboat Products
De nieuwe Bolder Plate is uniek en perfect om je boot stevig vast te leggen tijdens het karpervissen!

Ook zijn sinds kort verschillende rodpod modellen bij Timmy’s te verkrijgen, uiteraard inclusief bijbehorende rodpod steunen. Zo is er een Fox Eos Pod verkrijgbaar. Deze is licht van gewicht en voldoet perfect voor het bootvissen met 2 of 3 hengels. Liever iets meer kwaliteit? Dan is er ook een Fox Horizon Pod verkrijgbaar. Deze is extra sterk dankzij de dubbele middenstang en kan met gemak 3 of zelfs 4 hengels dragen. Van beiden modellen kunnen de voetjes eenvoudig verwijderd worden zodat je geen last hebt van scherpe punten aan of rondom je rodpod. Check ze op stand 323!

Timmy’s Carpboat Products
Nieuw bij Timmy’s zijn twee verschillende rodpods van Fox die perfect zijn voor het bootvissen!

Op de beurs introduceren we de nieuwe steekstokken in een gave zwarte kleur. Hiermee val je nóg minder op met je (groene) karperboot en creëer je een stoere look. De nieuwe zwarte lijn steekstokken is een gepoedercoate versie die zeer slagvast is, zich makkelijk laat schoonmaken na een vissessie en geen zwarte handen geeft bij het in-en-uit draaien. Check ze op stand 323!

Timmy’s Carpboat Products
Bekijk op de beurs de gloednieuwe zwarte steekstokken!

Jazeker! Timmy’s pakt grootst uit op de beurs dus je kunt profiteren van een flinke korting. Een complete set steekstokken en accessoires voor jouw visboot was nog nooit zo goedkoop!

Timmy’s Carpboat Products
Scoor alle producten van Timmy’s Carpboat Products extra voordelig tijdens Carp Den Bosch 2024!

Ook organiseren we een gave winactie op onze stand, waarbij je maar liefst €500 aan shoptegoed kunt winnen! Meedoen is heel eenvoudig: kom langs op de stand, scan de QR code en schrijf je in!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >