Voor het eerst aanwezig in 2019, is Digital Angling intussen ook een vaste waarde geworden op Carp Den Bosch. We kijken er dan ook met het ganse team enorm naar uit om opnieuw aanwezig te zijn, en zeker nu ook op de nieuwe locatie in ’s Hertogenbosch.

Voor zij die Digital Angling nog niet zouden kennen, geven we graag nog even kort mee wat wij doen. Enerzijds is er onze ‘Off the Mark’ app. Dit is een digitaal logboek voor de moderne karpervisser die op een eenvoudige manier zijn vangsten wil bijhouden. Daarbij is ruimte voor basisgegevens zoals vangstlocatie, gewicht, tijdstip etc, maar dit wordt automatisch aangevuld met weersinformatie, zoals bijvoorbeeld luchtdruk, temperatuur, windrichting, …

Alle gegevens worden nadien in een mooi overzicht gegoten, zodat je zeer eenvoudig kan zien bijvoorbeeld bij welke luchtdruk je best hebt gevangen of welke je PB’s waren enzovoort. Gedaan met eindeloos scrollen door al je foto’s op je gsm om bepaalde vangsten te tonen aan je vismaten. Gewoon even de ‘Off the Mark’ app openen, en je hebt alle vangsten onmiddellijk bij de hand.


Digital Angling op Carp Den Bosch

Daarnaast heb we ook onze ‘Lake Manager’. Dit is een online platform, specifiek gemaakt voor betaalwateren, syndicaten en HSV’s. Hiermee kan men alle vangsten opvolgen (die ingegeven worden via de ‘Off The Mark’ app), deze vangsten vervolgens gaan koppelen aan de gekende vissen en zodoende een volledig visbestand gaan opbouwen. Het matchen van de vissen kan zowel manueel gebeuren (op basis van de vangst- en uitzetfoto’s) als automatisch in het geval men gebruik maakt van microchips.

Alle data die verzameld wordt, komt uiteindelijk in zeer uitgebreide dashboards terug, waardoor men als eigenaar/beheerder een zeer compleet zicht krijgt over wat er allemaal gebeurt op vlak van vangsten en vissen.


Digital Angling op Carp Den Bosch

Wij willen graag zoveel mogelijk karpervissers alsook eigenaars/beheerders overtuigen van de meerwaarde van onze app’s, dus we nodigen jullie zeer graag uit op stand 309 om het zelf even allemaal te komen bekijken en proberen.

We doen natuurlijk ook zeer graag een actie, meer bepaald 2 zelfs:

De eerste actie is voor ons Lake Manager platform: elk(e) nieuw(e) betaalwater, syndicaat of HSV dat/die zich aanmeldt tijdens de beurs, krijgt het eerste jaar 20% korting op de abonnementsprijs.

De tweede actie is voor de Off the Mark gebruikers. De eerste 100 mensen die zich aanmelden op onze stand (per dag) en ons kunnen tonen dat ze de app hebben geïnstalleerd op hun smartphone, en er minimaal 1 vangst hebben in gezet, krijgen van ons een unieke Digital Angling lintmeter, waardoor men vanaf dan ook altijd in staat is om naast het gewicht ook de lengte van de vangsten te meten.


Digital Angling op Carp Den Bosch

Je vind Digital Angling op stand 309Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >