Deception Angling is opgericht in 2012 in het Verenigd Koninkrijk. Het bestaat inmiddels alweer 10 jaar en staat sindsdien bekend om de hoogste kwaliteit end-tackle. Deception Angling verzamelt bij diverse producenten op grote schaal de beste producten bijeen, om zo tot één top-assortiment te komen en betaalbaar is voor iedereen.


Deception Angling

Elk haak-, swivel-, bead-, tubing- en tungstenproduct wordt met de hand gecontroleerd in het Verenigd Koninkrijk om de allerhoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Deception Angling heeft het doel gesteld om de beste kwaliteit endtackle te leveren, waaronder de beste tungsten putty die er op de markt verkrijgbaar is. Deception Angling staat ook bekend als ‘The home of the hand checked hooks’. Een volledige serie topkwaliteit haken van maat 2 tot 10, welke ook in alle modellen en maten zonder microbarb verkrijgbaar zijn.

Als we het hebben over haken, dan ben je bij Deception Angling aan het goede adres. Voor elke situatie is er een goede haak beschikbaar. Voor elk type visser is zijn persoonlijke haak van de beste kwaliteit. Handgecontroleerde haken, sterk en scherp! Voor elke set-up is een haak beschikbaar, zoals de Chod haak, de Twister SWG, de D-CRK, de D-XCurve, de SPC, de Longshank, de Continental X- haak, de SWG en de bekende en vaak favoriete TWG (Turned Eye Widegape).

Vergeet zeker ook de kant-en-klare Ronny rigs niet. Gemak dient de mens!


Deception Angling

Onze Tungsten range bestaat uit de alom bekende putty, line aligners, anti tangle sleeves, rig sinkers, chod beads, soepele en loeizware tubing en een ‘naked chod kit’. Een zeer mooie, complete en zeer goed betaalbare tungsten range.

De ‘metalware’ range bevat alle belangrijke items en is erg uitgebreid waaronder; wartels, quick change swivels, Ronnie swivels, bait screws, O-rings etc. in alle gewenste maten. Kortom, alles wat je nodig hebt om de laatste meter samen te stellen.

Dan de Low Down leaders, gemaakt van een tungsten/polymeer samenstelling. Een leader die super goed zinkt, flexibel en sterk is en kant en klaar voor gebruik. Ideaal om snel aan de gang te gaan.

Natuurlijk mag de siliconen en plastic range niet ontbreken. Een uitgebreide range met daarin: leadclips, running rigs, rig aligners, anti tangle sleeves, bait screws, silicon tubing, beads, pop-up corn (in verschillende kleuren), kickers, worm aligners, etc. Te veel om op te noemen, maar allemaal van de beste kwaliteit en tegen een eerlijke en betaalbare prijs.


Deception Angling

We sluiten af met de Ascent Zig Range, de methode voor het vangen van karpers in de zomerse periode. De Deception Angling Ascent range bestaat uit een complete set om direct aan de gang te kunnen met het zig vissen. Los verkrijgbaar zijn de, in vier kleuren (zwart, rood, geel, oranje) verkrijgbare, zig foams en zig aligners.


Deception Angling

Wil jij ook lekker en modieus aan de waterkant zitten en beschermd zijn tegen de zon of de koude wind? De kleding range van Deception Angling is van hoogwaardige materialen gemaakt. Het heeft een mooie fit en zorgt dat je lekker aan de waterkant zit.

T-shirt | Hoodie | Trucker Cap | Baseball Cap | Beanie


Deception Angling

Deception Angling, high quality, low priced endtackle from the UK.

Deception Angling wordt door vele vissers in zowel de Benelux als andere landen met veel vertrouwen ingezet. Daarom weten we dat we de beste producten in huis hebben.

Deception Angling – Stand 104Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >