Een bedrijfje uit de Belgische kempen, met oog op de meest realistische, hoogwaardige producten die beschikbaar zijn op de markt om te karpervissen. Ondertussen hebben we ondanks de ‘challenging years’ onze stempel in de karper industrie gedrukt.

On Point TT op Carp Den Bosch 2024

Het idee achter On Point is dat we in Europa robuste haken nodig hebben, maar daarbovenop willen we ook de meest scherpe haak met een lange punt. Wij kozen logischerwijze voor de gulden middenweg en gingen aan de slag.

Vele samples passeerden de revue, waarbij we helaas opmerkten dat veel materialen niet voldeden aan onze hoge eisen. Maar, de aanhouder wint, en dat was in dit geval niet anders. Na een ware zoektocht vonden we uiteindelijk de combinaties die we zochten.

Qua haken kozen we voor de meest gangbare patronen op de markt en gaven we onze eigen twist hier aan. End tackle lag voor de hand, hiervoor gebruiken we de best beschikbare materialen en verwerkten we hiermee ons Terminal Tackle assortiment.

On Point TT op Carp Den Bosch 2024

Voor de hardcore vissers die in Extreme situaties vissen, hebben we de maat 1, ‘Extremes’ gelanceerd. Deze dikdradigere haak vervaardigd uit Vanadium staal is getest op extreme wateren zoals Rainbow (Lac De Curton) en is ‘Extreem’ positief beoordeeld. Het was dan ook niet veel later dat we de Continental & Wide Gape ‘Extreme’ in maat 1 uit brachten.

Komen jullie ‘m een keertje checken op de nieuwe Carp Den Bosch? We staan jullie allen graag te woord. Tot dan! 

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >