Uiteraard is Solar Tackle ook weer aanwezig op Carp Den Bosch! Net als vorig jaar is Solar groots aanwezig en dit jaar valt er weer meer dan genoeg nieuws te ontdekken. Zo hebben we diverse primeurs bij ons, die in de loop van het voorjaar verkrijgbaar zullen zijn.

Na de succesvolle lancering in 2018 is het na 6 jaar tijd voor een update. Het eerste wat opvalt is het gloednieuwe SolarCam camouflage patroon. Een geheel eigen en modern camou patroon wat in de gehele range is doorgevoerd. De SP C-Tech bedchairs en stoelen staan algemeen bekend als de meest robuuste op de markt en vol “industry first” features. Ook in deze nieuwe range vind je al deze features uiteraard terug, plus daar bovenop diverse verbeteringen die je zeker even moet komen bekijken. Daarnaast vindt je naast de bekende Recliners ook diverse nieuwe stoelen in de range. 

Solar Tackle ook aanwezig op Carp Den Bosch 2024

Ook de SP C-Tech Luggage heeft een facelift ondergaan en is ook geheel in het nieuwe SolarCam camou patroon uitgevoerd. Daarnaast is deze luggage range vervaardigd uit recyceled materiaal, gecertificeerd als ‘Global Recycled Standard’ en ‘Green Product Mark’.  Een “industry first” in de hengelsport bovendien, want wij zijn zelf ook karpervissers en dan ben je natuurlijk bovenmatig begaan met de natuur, en via deze luggage range kunnen we gezamenlijk ons steentje bijdragen! De nieuwe SP C-Tech Luggage omvat een scala aan tassen, foudralen en diverse handige opbergsystemen. De gehele Range is op Carp Den Bosch te bezichtigen en later in het voorjaar verkrijgbaar.

Hiernaast zijn natuurlijk de onlangs gelanceerde Lock&Load Indicator Range en de waanzinnig mooie BlackLite Worldwide Pod te bewonderen en verkrijgbaar. Maar natuurlijk ook de rest van ons assortiment zal te bewonderen en aan te schaffen zijn, want we werken samen met Carpworld.com. Denk hierbij aan de gehele Stainless en BlackLite bankware, de UnderCover Camou Range en de UNI Spiders met accessoires en nog meer.              

Solar Tackle zal net als vorig jaar te vinden zijn in hal 1, standnummer 109. In samenwerking met Carpworld.com zullen er tevens diverse interessante aanbiedingen zijn, dus genoeg redenen om ons een bezoekje te brengen!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >