Nutrabaits, opgericht in 1986, is een toonaangevend merk in hoogwaardig aas voor de karpervisserij. Met een sterke toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft Nutrabaits zich gevestigd als een vertrouwde naam in de hengelsportindustrie. Nutrabaits staat al bijna 4 decennia garant voor het leveren van de allerbeste kwaliteit door gebruik te maken van de meest hoogwaardige ingrediënten. Het bedrijf blijft streven naar perfectie en het leveren van producten van topkwaliteit aan vissers over de hele wereld.

Nutrabaits op Carp Den Bosch 2024

De Soluble range: Na ruim 2 jaar ontwikkeling, en gefabriceerd met dezelfde soorten hoogwaardige basismix, is Nutrabaits er in geslaagd een unieke oplosbare boilie te ontwikkelen. Na circa 15 minuten in het water zullen er geleidelijk deeltjes van deze boilie loskomen en zich verspreiden door elke waterlaag. Afhankelijk van de watertemperatuur zal deze boilie zo’n 2 tot 6 uur zijn attractie maximaal verspreiden. Ideaal om jouw voerstek continue van voedselprikkels te voorzien door regelmatig in de nabijheid van jouw haakaas wat bollen te sticken of simpelweg een PVA zakje te gebruiken.

Bekijk hier een voorbeeld over hoe je de Soluble range kunt inzetten om je kansen te vergroten:

Over de vangkracht van deze boilie bestaan geen twijfels. De vangsten van, voornamelijk grote, karpers staan in menig tijdschrift beschreven en is een vaste waarde in het mooie assortiment. De boilie bestaande uit pure ingrediënten zoals kaviaar en zuivere zalmflavour en de combinatie van Black Pepper olie met de zeer hoogwaardige mix zorgen ervoor dat deze boilie tot de absolute top behoort.

Nutrabaits op Carp Den Bosch 2024

Bezoek Nutrabaits op stand 128 en ervaar zelf waarom Nutrabaits al bijna 40 jaar ongeëvenaard is, en zal blijven.

Nutrabaits op Carp Den Bosch 2024
Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >