Voor de tweede keer in de geschiedenis besloten de jongens van het kleine vooruitstrevende bedrijf BBPOD zelf hun innovatieve producten buiten de Slowaakse grenzen te presenteren.

BBpod at Carp Den Bosch

Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde BBPOD roestvrijstalen voerbootpods en momenteel bieden ze stands voor de meest populaire voerboten op de Europese markt – Carplounge RT4, Toslon X-Boat, New Direction 2, enz. Ze bieden zilveren en zwarte pods en hun vlaggenschip – DELUXE pod – met opvouwbare en in hoogte verstelbare poten van gepolijst roestvrij staal.

BBPOD biedt tevens een gevarieerd en uniek assortiment kunststof accessoires voor hun pods en voerboten. Een van de bekendste is hun zig-systeem, dat bestaat uit een zig-releaser, een cloudmaker en een PVA-beschermer. Een belangrijk onderdeel van het BBPOD-programma zijn karpergadgets zoals Boilies Tweezers, Spool Tool of Peg Screwer, die steeds meer fans krijgen op de Europese markt.

En nu het allerbelangrijkste. Op de beurs van dit jaar zal BBPOD zijn nieuwste uitvinding – @WUBS – opwindbare aasverspreider voor voerboten presenteren. Een aasverspreider voor de Carplounge RT4 voerboot kunt u direct op de beurs aanschaffen, maar we kunnen u alvast verklappen dat BBPOD ook modellen klaarmaakt voor andere soorten voerboten. Welke zullen dat zijn? Vraag het aan de jongens direct op de stand.

BBpod at Carp Den Bosch

Meer informatie over het productaanbod van het bedrijf vindt u op de website.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >