Op de ruim opgezette stand in hal 2 (standnummer 206) zijn onder andere Michiel Pilaar, Mark Hofman en Marco Nap te vinden. Kom langs voor een gezellig praatje, een foto en bekijk natuurlijk de nieuwste producten uit het kleding- en KWO Specials assortiment!


KWO op Carp Den Bosch

KWO Specials en kleding

Op de stand vind je het volledige boilie assortiment van KWO Specials inclusief een gloednieuwe zoete boilie, de Scopex Special, die als primeur op Carp Den Bosch wordt gelanceerd! Kom ruiken, proeven, proberen en laat je informeren door ons team van doorgewinterde karpervissers die je alles kunnen vertellen over het assortiment en hoe je het maximale uit je visserij kunt halen. Om de introductie van de nieuwe smaak te vieren organiseren we bovendien een méga vette winactie waarbij je maar liefst 50 KG aan boilies kunt winnen ter waarde van ruim €450,-!


KWO op Carp Den Bosch

Uiteraard is ook de KWO merchandise te verkrijgen op de stand. Bekijk de vetste hoodies, broeken, t-shirts, petten en nog veel meer! Uiteraard kun je de kleding op de stand passen zodat je zeker weet dat je de juiste maat hebt. Er zijn volop deals en kortingen te bekijken dus wees er snel bij, want OP = OP.


KWO op Carp Den Bosch

Je vind KWO in hal 2 op standnummer 206Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >