Op de ruim opgezette stand in hal 2 (standnummer 207) zijn onder anderen Michiel Pilaar, Mark Hofman, Remy van Os en Marco Nap te vinden. Kom langs voor een gezellig praatje, een foto en bekijk natuurlijk de nieuwste producten uit het kleding- en KWO Specials assortiment!

KWO aanwezig op Carp Den Bosch 2024

Op de stand vind je het volledige boilie assortiment van KWO Specials inclusief de Winter Range en Boosted Pellets! Kom ruiken, proeven, proberen en laat je informeren door ons team van doorgewinterde karpervissers die je alles kunnen vertellen over het assortiment en hoe je het maximale uit je visserij kunt halen. Op zaterdag is ook aas expert en mede-ontwikkelaar, Sjef van den Hoven, aanwezig om je alles te vertellen over de KWO Specials. 

KWO aanwezig op Carp Den Bosch 2024

Uiteraard is ook de KWO merchandise te verkrijgen op de stand. Bekijk de nieuwste en vetste hoodies, broeken, t-shirts, petten en nog veel meer! Uiteraard kun je de kleding op de stand passen zodat je zeker weet dat je de juiste maat hebt. Er zijn volop deals en kortingen te bekijken dus wees er snel bij, want OP = OP. Neem hier alvast een kijkje! 

KWO aanwezig op Carp Den Bosch 2024

Na tientallen karpertrips in Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië gingen Pilaar & Hofman in 2023 nieuwe visgronden verkennen in Spanje, Portugal en Italië. Het doel: een vrijwel maagdelijke stuwmeerbak vangen! 

KWO aanwezig op Carp Den Bosch 2024

In zowel Spanje als Portugal is dit gelukt en op Carp Den Bosch nemen Mark en Michiel jullie mee naar de hoogte- én dieptepunten van deze trips! Kortom, mis deze presentatie bomvol mooie anekdotes en praktische tips niet!

Vrijdag 19-01-2024 – 12:30 uur
Zaterdag 20-01-2024 – 14:00 uur
Zondag 21-01-2024 – 11:00 uur

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >