Na ons succesvolle debuut op Carp Den Bosch in 2023, zijn wij verheugd om jullie te mogen mededelen dat wij ook dit jaar weer van de partij zullen zijn! Je vindt ons in hal 1 op stand 117. Waarom moet jij absoluut even bij ons langskomen?

Carpworld aanwezig op Carp Den Bosch 2024

PB Products zal met het team aanwezig zijn om hun vernuftige, (visveilige) systemen en ander (klein)materiaal aan de man te brengen. Ook voorzien ze je graag van praktische tips voor aan de waterkant.

Geert Ooms zal zijn legendarische bobbins en allerhande accessoires tentoonstellen. En dat niet alleen; ook zullen de Custom Carpworld.com Bobbins hier in primeur gaan!

Carpworld aanwezig op Carp Den Bosch 2024

Free Spirit zal met de experts aanwezig. Zij kunnen je alles vertellen over deze prachtige en zeer robuuste hengels. Daarnaast zijn er zeer aantrekkelijke beursdeals, die jij niet mag missen.

LedLenser is aanwezig om licht te brengen in de duisternis met de gehele (hoofd)lampenrange. 

Daarnaast zal het gloednieuwe boek ‘Adrift’ van Gareth Fareham bij ons verkrijgbaar zijn. Tevens zal er nieuwe Subsurface merchandise verkrijgbaar zijn, waaronder de langverwachte hoodies. 

Carpworld aanwezig op Carp Den Bosch 2024

Ook voor de ESP (Camo) luggage moet je bij ons zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van de mateloos populaire Quickdraw range, waaronder de Rucksack en Unhooking Mat? Je vindt ze bij ons!

Carpworld aanwezig op Carp Den Bosch 2024

Tevens is via ons ook het gehele Solar assortiment verkrijgbaar. Voor bivvy’s tot rodpods en alles daar tussenin moet je zijn op stand 109 in hal 1. Ook zijn daar de nieuwe Solar SP (bed)chairs daar nu al te pre-orderen! Last but not least zijn ook de unieke items van Carp Porter via ons verkrijgbaar. Dus ben jij geinteresseerd in één van deze rakkers of de bijbehorende accessoires? Kom het gehele assortiment dan zeker bekijken bij Carp Porter op stand 316 in hal 3. 

Carpworld aanwezig op Carp Den Bosch 2024

We hopen jou te mogen verwelkomen op de eerder genoemde stands zodat je met eigen ogen kunt zien wat we jou allemaal te bieden hebben! Tot ziens op Carp Den Bosch

Carpworld aanwezig op Carp Den Bosch 2024
Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >