Dit jaar zijn wij eindelijk weer in Den Bosch te vinden! Wij laten u vier tenten zien van 6x6m, plus ligstoelen, stoelen, slaapzakken en andere accessoires. Wij laten u graag de vele details zien die het verschil maken tussen een gemiddelde tent en een werkelijk uitmuntende tent. Ehmanns staat voor deze kleine details – en niet alleen voor tenten!

Hot Spot Rock 1 Man Bivvy – De ideale beginnerstent.

De rock-serie is verkrijgbaar in een 1-mans- en een 2-mans-versie. Het bevat alle noodzakelijke eigenschappen die een goede tent maken – tegen een eerlijke prijs! Als u op zoek bent naar een tent waar u op kunt vertrouwen, maar niet veel geld wilt uitgeven, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Pro-Zone SX 2 Man Bivvy – Het vlaggenschip.

De SX-serie is ook verkrijgbaar in een 1 Man- en een 2 Man-versie. Er is ook een goedkopere hotspotversie. In de SX-serie hebben we alle features verwerkt die wij handig vinden. Als je in andere tenten kenmerken aantreft die niet in de SX-serie zijn ingebouwd, dan hadden we goede redenen om ze weg te laten. De Extended Wraps bieden extra, geheel nieuwe gebruiksmogelijkheden. Hiermee wordt de SX 1 Man een volwaardige 2 Man bivvy. Want de Pram-kap is en blijft het ideale ontwerp als het gaat om stabiliteit en offroad-mobiliteit en is daarmee de perfecte metgezel voor de visser die niets wil missen.

Pro-Zone Camou Mini Bivvy – De minimalist.

Het langste onderdeel van de Camou Mini is precies 100 cm lang. Dit resulteert in een ingenieuze verpakkingsgrootte. Slechts twee bogen betekent slechts acht stekkerverbindingen en dus een zeer snelle montage. De ideale metgezel voor een snelle nacht met kleine bagage.

Pro-Zone Camou Block Bivvy – De maatstaf

Blokbouw is al geruime tijd erg populair. Opsteltijd en ruimtegebruik spreken voor zich. Een beter uitgerust model dan de Pro-Zone Camou Block zul je niet vinden. We hebben de beste ideeën van de grote aanbieders samengebracht en onze eigen verbeteringen toegevoegd. Kom langs en overtuig uzelf!

Een nieuwe partij slaapzakken is onderweg en zou op de beurs moeten arriveren. Dan zijn 5 Season en de beruchte Pro-Zone 2 eindelijk weer verkrijgbaar in 1 slaapzak. De Hot Spot-serie voldoet ruimschoots voor gebruik in een tent en is een klasse apart wat betreft hoogwaardige materialen en eigenschappen. Overnacht je buiten, kies dan voor de Pro-Zone modellen. Deze zijn bedekt met een ademende, waterafstotende laag zodat het kan regenen zonder nat te worden.

Voor alle zelfverzamelaars plannen we speciale aanbiedingen op alle ligstoelen en stoelen. Kom langs, test het uit en neem uw nieuwe meubel mee tegen een speciale prijs. We kijken er naar uit je te zien op stand nummer 113.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >