De start van Forgotten Flavours was simpel, ik zocht pop-ups met een hoog drijfvermogen die enorm attractief waren, iets heel anders dan wat op dat moment op de markt beschikbaar was.

Ondertussen klinkt Forgotten Flavours bij sommigen misschien al bekend in de oren. Het hoge drijfvermogen, de vaak extreme, uiteenlopende recepten en verschillende diameters en kleuren, bij Forgotten Flavours is zowat alles te krijgen voor de haakaas-freak. Of het nu pop-ups, wafters of corkballs zijn, we zijn ‘fully loaded’ voor Carp Den Bosch!


Forgotten Flavours high attract hookbaits, voor de visser die maximale attractie wil!

Oldschool flavours

Zoals de naam Forgotten Flavours al doet vermoeden, werken wij met oldschool flavours uit wat velen aanzien als de glorietijd uit het karpervissen. ‘Hutchinson Hay Days’, de gouden label stickers van Solar, de glycerol flavours van Nutrabaits en allerlei ‘Supasense oil palatants’ van Nash zijn producten waar wij steevast mee werken. Het zoeken van deze oudere flavours is vaak een opdracht maar dat maakt het eindresultaat alleen maar mooier!

Sinds de start van Forgotten Flavours kregen wij meer en meer de vraag van winkels om onze producten bij hen te bevoorraden. De Forgotten Flavours Shop Range bood hierbij uitkomst. Met 5 weliswaar klassieke flavour combinaties gebaseerd op de oldschool recepten gingen we aan de slag. We startten de range met één van de allerbeste karper-vangers aller tijden – de Monstercrab. Een stinkend goedje, waar de karper moeilijk vanaf kan blijven. Monstercrab, een flavour die niet altijd in dank wordt afgenomen bij de vrouw des huizes. Deze pop-up behoort zeker in de klasse ‘not female friendly’.


Mulberry: de meest verkochte pop-up

De volgende die in deze specifieke Shop Range aan de beurt was, Mulberry. Mulberry is sinds dag 1 de meest verkochte pop-up op onze webshop, met een wel héél erg goede reden. De échte, oude Mulberry Florentine van Hutchinson in de tijd, in bruine glazen flesjes is een ware  karpermagneet! Nu, herwerkt in de Shop Range, gebaseerd op ons oude recept. Een pop-up die ik voornamelijk heb gebruikt in 2022 en me enorm heeft verrast!


Forgotten Flavours high attract hookbaits, voor de visser die maximale attractie wil!

Squid & Octopus

Squid & Octopus is de derde klassieker in de range met extra black pepper essential oil en op basis van  Thrimethylamine. Enorm krachtig is deze pop-up ongetwijfeld en als je liefhebber was van de oude Solar S/O zal onze Squid & Octo jou aangenaam verrassen!


Fizz Bizz

De vierde pop-up in de Shop Range is de Fizz Bizz – gebaseerd op onze oldschool ‘Redesmere Specials’, waarbij Fizz poeder van Hutchy wordt gebruikt. De Fizz Bizz daarentegen laat zich kennen door gebruik te maken van een speciaal gedroogd poeder, exclusief voor Forgotten Flavours. Met vruchten als sinaasappel, manderijn, meloen, citroen, en nog enkele anderen is dit poeder een absolute citrusbom. Het aroma dat van deze pop-ups afkomt is dan ook niet te vergelijken met iets anders dat beschikbaar is op de markt.


Icecream

De laatste en misschien wel de meest voor de hand liggende pop-up, is de Icecream.
De Icecream bevat niet alleen ijscrème poeders geschikt voor menselijke consumptie, de Icecreams bevatten naast deze poeders ook Vanille pods, extracten en liquid flavour. Afgerond met verschillende Milk & Icecream flavours, Scopex, boterzuur en eetlust opwekkende stimulanten is deze pop-up niet voor niets een favoriet van velen!

Het gehele gamma van Forgotten Flavours komt mee naar Carp Den Bosch, alsook de Shop Range. Tot dan!Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >