De filosofie achter CARP.AESTHETICS is textiel zo te verfijnen dat het onze passie voor karpervissen in een modern, artistiek kledingstuk overbrengt. De motieven zijn geïnspireerd op de ervaringen die onze visserij op het water schrijft.De tekeningen leven zowel van subculturele invloeden van de graffitiscène als van kiekjes op het water, waardoor het unieke stukken zijn die ongeëvenaard zijn. De producten van CARP.AESTHETICS zijn gemaakt door karpervissers voor karpervissers, om onze levensstijl aan de wereld te brengen!


CARP.AESTHETICS

Alle motieven zijn met de hand getekend en uniek in hun soort. Vervolgens worden ze met de nieuwste zeefdruktechnologie op textiel van hoge kwaliteit gedrukt om er lang plezier van te hebben.

Bij de afwerking ligt de nadruk op lokale productie. De T-shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, de hoodies van 85% (en 15% gerecycled polyester) en hebben ook het fairtrade keurmerk. We zien u graag op de beurs – Carp den Bosch!


Je vind CARP.AESTHETICS op stand: 701Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >