Op het gebied van innovatieve hengelsportoplossingen introduceert Digital Angling met trots ‘Look ’n Book’, een nieuwe dienst die klaar staat om het landschap van waterbeheer in 2024 opnieuw te definiëren. Deze revolutionaire service maakt gebruik van geavanceerde 3D-scanning en biedt eigenaren van viswateren een ongeëvenaarde en visionaire benadering voor het beheer van hun geliefde vislocaties.

Digital Angling op Carp Den Bosch 2024

In het hart van ‘Look ’n Book’ ligt de kracht om de realiteit om te zetten in iets virtueels. Eigenaren van een meer kunnen een ‘digital twin’, zeg maar een kopie, van hun vislocatie bouwen en potentiële vissers een uitgebreide en unieke ervaring bieden, lang voordat ze hun eerste lijn uitwerpen. Deze virtuele replica laat niet alleen de pittoreske schoonheid van het water zien, maar fungeert ook als een interactieve kaart, die hun klanten door een gedetailleerde virtuele tour leidt die de geheimen van de beste visplekken en topfaciliteiten onthult.

Digital Angling op Carp Den Bosch 2024
  1. 3D gescande virtuele visvijver: Stel je een digitale weergave voor die de fysieke schoonheid van je visvijver weerspiegelt. Het 3D-gescande virtuele viswater legt elke contour en rimpeling vast, waardoor een getrouwe weergave van de natuurlijke omgeving wordt gegarandeerd.
  2. Virtuele rondleidingen over de stekken, faciliteiten en omgeving: Kruip in de huid van potentiële vissers tijdens hun virtuele reis. Dompel ze onder in de panoramische schoonheid van je viswater en laat ze de stekken, faciliteiten en het omliggende landschap verkennen, net zoals Google Streetview, maar dan op maat gemaakt voor viswaters.
  3. Real-Time Statistieken over vangsten, gewichten, etc. (Geïntegreerd met ons Lake Manager Platform): Verhoog de betrokkenheid door real-time statistieken te integreren. Eigenaars kunnen dynamische grafieken en diagrammen laten zien met gedetailleerde vangsten, gewichten en andere relevante gegevens wanneer deze gekoppeld zijn aan ons Lake Manager platform.
  4. Direct boeken van stekken (met je eigen boekingsplatform of een dat wij leveren): Vereenvoudig het reserveringsproces voor vissers door naadloze integratie van directe boekingsmogelijkheden. Of u nu gebruik maakt van uw bestaande boekingsplatform of kiest voor onze eigen oplossing, ‘Look ’n Book’ stroomlijnt de reserveringservaring voor zowel de eigenaren van het viswater als de enthousiaste vissers. Ze kunnen daadwerkelijk rondkijken op de stek die ze willen boeken (vandaar onze naam).
  5. Voeg eenvoudig foto’s en video’s toe aan de virtuele omgeving: Breng leven in de virtuele wereld door moeiteloos foto’s en video’s toe te voegen. Laat de landschappelijke schoonheid, het bloeiende ecosysteem en de ongeëvenaarde viservaringen zien door middel van rijke multimedia die naadloos zijn geïntegreerd in de virtuele omgeving.
Digital Angling op Carp Den Bosch 2024

Of je nu een schilderachtig privémeer beheert of toezicht houdt op de activiteiten van een uitgestrekt commercieel complex, ‘Look ’n Book’ getuigt van veelzijdigheid. Op maat gemaakt om het beheer van het viswater te optimaliseren, nodigt deze visionaire service eigenaren uit om de toekomst te omarmen en nieuwe dimensies te ontsluiten in de interactie met hun klanten.

Ga voor meer informatie en om jezelf onder te dompelen in de ‘Look ’n Book’-ervaring naar de website van Digital Angling. Ontsluit de mogelijkheden, revolutioneer uw viswaterbeheer en herdefinieer de hengelsportervaring voor toekomstige generaties.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >