Na een 1,5 jaar lange testperiode, is de lancering daar! En nog mooier: aankomend weekend kun je deze nieuwe ‘Discover Baitboat’ gelijk bewonderen op Carp den Bosch. Nu al nieuwsgierig geworden? Neem hieronder dan alvast een kijkje!

Team van Berns aan het woord: “Never change a winning team”. Na het succes van de Xplore Handmade Baitboat en de Xplore Baitboat MKII introduceren we ons nieuwste model voerboot maar al te graag: de Discover Baitboat.


Berns Baitboats onthult NIEUWE voerboot

De ontwikkeling

We hebben ervoor gekozen om het model waar mogelijk is zoveel mogelijk ongewijzigd te laten en daar waar nodig is verbeterpunten aan de mal toegepast. Voor de Discover Baitboat hebben we gekozen voor spuitgiet matrijzen (geen vacuüm). Dit zorgt voor een nog hogere kwaliteit van de mallen. De robuuste mallen zijn gevaardigd van 4MM ABS.


Berns Baitboats onthult NIEUWE voerboot

We wilden ook zoveel mogelijk van de elektronische onderdelen, waar we meer dan tevreden over zijn, gebruiken in de ‘Discover Baitboat’. Uiteraard zijn de uitstekende vaareigenschappen en zeer korte draaicirkel bij deze voerboot ongewijzigd gebleven. De Xplore Baitboat MKII onderscheidde zich van de andere merken voerboten door de kleine afmetingen (compact) en het lichte gewicht. Deze eigenschappen hebben we natuurlijk ook in de nieuwe Discover Baitboat behouden.


Berns Baitboats – Stand 320, Hal 3Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >