De tijd heeft niet stil gestaan en na enkele jaren van afwezigheid heeft Dreambaits ondertussen 2 nieuwe aasjes om voor te stellen op Carp Den Bosch.

Deze nieuwe smaken zijn beschikbaar in de full range. Readymades in 12, 15, 20 en 25mm in 1 & 6kg verpakkingen, Bag-&Stickmix, Amino-Dip, Pop-Ups in 12 en 15mm, Wafters gemengd in 15 & 20mm, Flavour Spray, Mini Boilies in 8mm en Paste.


De Choquita range

Sinds 2021 heeft Dreambaits Choquita gelanceerd. Choquita is een vezelrijk en snel verterend aas met een zacht banaan aroma met afwisselende toetsen van chocolade en vanille. Choquita is een aas speciaal ontwikkeld voor in de koudere maanden en met een zeer hoge attractie. Een aas ontwikkeld zoals een snack en waar je blijft van eten. De Choquita is beduidend hoger in vezels en bevat verschillende appetite stimulators. Een vleugje kardamon en hittebestendige enzymen zorgen ervoor dat het aas verteerbaar blijft voor karper wanneer de watertemperatuur zakt onder de 8 graden Celsius. Choquita heeft instant veel te bieden, mede door het gebruik van onderandere Minamino +, maar ook voor de lange termijn hebben we de nodige melkproteinen en een hoogwaardige plantaardige eiwitbron toegevoegd.Candy Crunch Pop-ups & spray

Sinds 2022, het 15-jarig bestaan van Dreambaits, hebben zij Candy Crunch gelanceerd. Candy Crunch is een attractief en snel verteerbaar aas met veel vezels, appetite stimulators, een mix van birdfoods en met een zeer hoog cruncheffect. De geur is een scopexaroma in combinatie met maple en boterzuur, dit aas heeft doelbewust een extreem lage PH om het makkelijker te detecteren. De Candy Crunch zal zowel instant als bij voercampagnes resultaten brengen. Inzetbaar in elke situatie en door het hoog soortelijk gewicht is deze uiterst geschikt voor kanaal- en riviervisserij!Bij een bezoek aan de Dreambaitsstand kan je niet enkel deze aasjes eens proeven en ruiken maar kan je ook een FREE SAMPLE ontvangen, van hun smaken.

Je vind Dreambaits op stand 122Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >