Op Carp Den Bosch kunt u bij Dreambaits genieten van enkele leuke aanbiedingen. Ze hebben van elke smaak in hun gamma een leuke Bucketdeal voorzien!!! Deze bucketdeals zijn maar 35 euro en hiervoor heb je een leuke emmer met boilies, bagmix, dip en wafters of pop-ups. Dit is een korting tot 30%!!!

Dreambaits heeft een overzichtelijk gamma met 5 verschillende smaken die elk hun eigen specifieke samenstelling en werking hebben. Een assortiment dat het hele jaar door in alle omstandigheden kan worden gebruikt. Ze bieden hun Readymades aan in 12, 15, 20 en 25mm in 1 en 3 kg verpakkingen. 12 mm is alleen verkrijgbaar in 1 kg verpakkingen en ze hebben ook een aanvulling van Amino dips, Flavoursprays, Pop-Ups, Wafters, Attractive Hard Hookbaits en Bagmixes met deze smaken.

Ben jij iemand die voor grote hoeveelheden aas naar Carp Den Bosch komt? Bekijk dan zeker eens de Bulkdeals. De Light varianten van onze Krill&Octopus en Vitella bevatten alle essentiële ingrediënten van de desbetreffende boilie, maar bevatten minder van de dure ingrediënten waardoor deze minder eiwitten en vetten bevatten en dit aas gedurende het gehele jaar inzetbaar is. De Light boilies zijn het ideaal wapen voor de opbouw van een voederstek. Voordelig, kwalitatief, getest en goedgekeurd.

Deals bij Dreambaits
Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >