Deze camera is speciaal ontwikkeld voor de Big Dropper en is voorzien van een front en winchcamera met led verlichting die tot 10 of 15 meters kan laten zakken tot op de bodem van het water. Deze kan geleverd worden voor de oudere Big Dropper modellen met interne of externe batterij. Bij de nieuwste modellen is het zelfs mogelijk om front en winchcamera via de handzender volledig te bedienen en deze neemt ook de stroom af van de boot batterijen. De materialen dat voor deze camera gebruikt worden zijn van zeer hoge kwaliteit en beelden hebben een bereik van ver over de 250 meters. 

Big Dropper op Carp Den Bosch 2024

Ook goed nieuws voor de Big Dropper is de volledig aangepaste Carp Pilot Pro die samen werkt met de Ray marine Pro 5. Deze heeft nu een zeer gemakkelijke 2D life mapping en vaste home positie functie, ook is het mogelijk om de boot automatische te laten droppen met tussen tijden en weer terug te laten keren naar home positie. Alle functies van de onderwatercamera kunnen ook bedient worden via de Carp Pilot Pro. Er zijn ook vele van de bestaande functie aangepaste en is bij mijn weten momenteel de beste en de gemakkelijks app voor de life mappen en autopilot. 

Big Dropper op Carp Den Bosch 2024

Ook nieuw voor Big Dropper de zijn de wierbeschermers, deze zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en weer te demonteren. Ze zijn gemaakt uit een materiaal dat onbreekbaar is en ook verkrijgbaar op de beurs van Carp Den Bosch.  

Big Dropper op Carp Den Bosch 2024
Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >