Giga Squid behoort tot ons topassortiment boilies. Als je nog op zoek bent voor een goede boilie voor grote karpers, is deze ‘squid knaller’ de voor de hand liggende keuze. Deze boilies bevatten een mix van plantaardige, maar vooral hoogwaardige vis- en inktvismeelsoorten. Attractors “spelen” een fundamentele rol, waaronder voornamelijk squid essenties, die we al lang combineren, zodat het uiteindelijke aroma niet te scherp, maar ook niet te zoet is.

We hebben ook het aroma en de smaak verbeterd met etherische olie van zwarte peper, waarvan we weten dat deze door karpers op bijna alle soorten water wordt geaccepteerd.


Carp R Us squid boilies

Na hard werken is het ons gelukt om de lekkerste en mooiste boilies voor karpers te produceren. Boilies die het hele jaar door karpers met vertrouwen zullen worden opgepikt. Een interessant feit is dat deze boilies ook kleine minipellets bevatten met een hoog gehalte aan visolie. De pellets worden gedeeltelijk opgelost tijdens het productieproces, sommige blijven in vaste vorm en dragen zo bij aan de aantrekkelijkheid van de ballen.

Omdat we veel geven om de welvaart en gezondheid van de karper, bevat Giga Squid ook onze unieke vitaminepremix “Carp Immunity” die hun immuunsysteem ondersteunt en hun gezondheid verbetert.


Boilie Crab

Boilies Crab is samengesteld uit hoogwaardige plantaardige melen, met een hoger aandeel hennepmeel. Een essentieel onderdeel is ook vlees- en vismeel, en vooral een hoge dosis aromatische krabessence, die van nature aantrekkelijk is voor karpers.

Boilies zijn ontworpen om sneller op te lossen en daardoor geleidelijk meel en essences in het water af te geven. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker en sneller vindbaar voor karpers. Nadat de boilie in het water is gegooid, begint de buitenste laag af te pellen, waardoor verleidelijke attractoren en kleine hapjes vrijkomen in de omgeving, maar het midden van de boilie blijft hard. Dit betekent dat je aas zal “wachten” op de grotere karpers wanneer de visgrond kalmeert nadat de kleinere karpers en witvis zijn vertrokken.


Boilie Crab

De oplosbaarheid van de balletjes is ongeveer 4 tot 24 uur, afhankelijk van de watertemperatuur en het hangt ook af van de activiteit van de witte vis. Boilies zijn geschikt om het hele jaar door te vissen, het is vooral bedoeld voor actief vissen, korte wandelingen of wedstrijdvissen.

Braid Scissors 

We hebben een nieuwe speciale gevlochten schaar ontworpen voor het extra scherp knippen van alle soorten zachte gevlochten lijnen en onderlijnen. Dodelijk scherpe mesjes die gemakkelijk te hanteren zijn met de zachtste vlechtlijnen en de speciale oppervlaktebehandeling garandeert een lange levensduur. Een kleinigheid waar geen enkele visser zonder kan!


Carp R Us schaar

Voor het snijden van stijvere materialen of PVA-zakken raden we u aan om een ​​steviger exemplaar te gebruiken. Bijvoorbeeld zoals de onze Titan Scissors.

Knip geen wartels of stalen lijnen door met een schaar!


Total Contact Line / Base mono fishing line

Onze nieuwe Total Contact Line is een monofilament basislijn voor vissen, vervaardigd met compromisloze kwaliteit! Deze monolijn is in de eerste plaats bedoeld voor sportvissers die liever lange afstanden vissen met een boot maar is ook geschikt voor verre worpen. Onze monolijn is geweldig bij gebruik in moeilijke gebieden met een groot aantal stenen en andere verzonken obstakels. Omdat de monolijn honderden meters op de bodem zal liggen op plaatsen met randen of in mosselvelden, is het belangrijkste kenmerk van Total Contact Line een absolute prioriteit in duurzaamheid en slijtvastheid.

Deze vislijn is de ideale optie!In vergelijking met andere vislijnen heeft Total Contact Line weinig rek, uitstekende sterkte en is dankzij een speciale oppervlaktebehandeling extreem slijtvast. We hebben de lijn gemaakt in een goed zichtbare gele kleur, dus goed zichtbaar.

We raden ten zeerste aan om Carp’R’Us-schoklijnen, gevlochten lijnen of taps toelopende leiders altijd aan het einde van de Total Contact Line te binden.

Geleverd op spoelen van 1200 m en in diameters van 0,30 of 0,35 mm.

Producteigenschappen

  • Total Contact Line is in de eerste plaats bedoeld voor sportvissers die liever lange afstanden vissen met een boot, maar is ook geschikt voor verre worpen
  • Lage rek en uitstekende sterkte
  • Dankzij de speciale oppervlaktebehandeling is het extreem slijtvast
  • Een gele kleur die je zelfs in barre weersomstandigheden nooit meer met je ogen zal missen


Technische specificaties

  • Spoel: 1200 meter
  • Diameter: 0,30 / 0,35 mm
  • Lijntest: 20 lb / 9,1 kg (0,30 mm) – 25 lb / 11,4 kg (0,35 mm)
  • Kleur geel


Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >