Tegenwoordig moeten moderne visserijen en hun uitrusting van hoge kwaliteit zijn. De verschillende toepassingen zo flexibel mogelijk en bovendien betaalbaar zijn. Al deze attributen voor premium visgerei, gecombineerd met professioneel en persoonlijk advies vind je in AngelHAACK. De best gesorteerde hengelsportwinkel van Duitsland.


AngelHAACK - De winkel voor de sportvisser van morgen!

De enorme keuze in zowel de online shop als in de stenen winkel maken AngelHAACK tot een van de toonaangevende leveranciers van visspullen in Midden-Europa. Directeur Christian Haack en zijn team onderscheiden zich niet alleen van de concurrentie dankzij het enorme repertoire van bekende premiumfabrikanten zoals Anaconda, Fox, Sonik en Wychwood, maar zijn merkbaar gepassioneerd in het overbrengen van geconcentreerde informatie naar elke klant. Een bezoekje, live of digitaal, is zeker de moeite waard!


AngelHAACK

Welk podium zou groot genoeg kunnen zijn voor de toonaangevende speciaalzaak AngelHAACK om zich voluit te presenteren? Natuurlijk niet minder dan Carp Den Bosch 2023! Op meer dan 64 vierkante meter standruimte krijgt u de beste uitrusting aangeboden tegen absoluut speciale prijzen. Eigen productontwikkelingen voor de lokale hengelsportmarkt zullen vertegenwoordigd zijn, evenals een uitgebreide selectie uit het aanbod van fabrikanten in de winkel.


AngelHAACK - De winkel voor de sportvisser van morgen!

Maar dat is nog niet alles! In samenwerking met de gevestigde fabrikant van visuitrusting ANACONDA en een groot aantal van hun teamvissersportfolio, waaronder niemand minder dan de bekende grote visjager Frank Schmidt, zullen vertegenwoordigd zijn op de stand van AngelHAACK en kijken ernaar uit u te zien en vragen te kunnen beantwoorden over ons favoriete onderwerp, namelijk karpervissen!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >