Omdat de karperbeurs dit jaar voor het eerst wordt gevierd in de Brabanthallen duurde het even wat langer dan je van ons gewend bent. Alles is anders en na maanden van puzzelen weten we dan eindelijk hoe Carp Den Bosch 2023 er uit gaat zien. Yes! De plattegrond van Europa’s grootste karperbeurs is helemaal klaar!

Omdat jij als bezoeker natuurlijk graag wilt weten waar jouw favoriete merken te vinden zijn, is het misschien een goed idee om alvast je routes uit te stippelen voordat het feest gaat beginnen!


Plattegrond Carp Den Bosch 2023

Carp Den Bosch maakt gebruik van 4 verschillende hallen. Dit heeft een totaal beursoppervlak van meer dan 24.000 m². Verdeeld over dit oppervlak vind je 141 verschillende stands. Stuk voor stuk karper gerelateerde bedrijven die staan te popelen om je hun nieuwste producten te tonen.

Meer weten? Klik op de onderstaande knop en ontdek de plattegrond van Carp Den Bosch 2023.Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >