Reisbureau The Carp Specialist is al bijna 20 jaar een vaste standhouder op de karperbeurs en in de afgelopen jaren hebben zij de sponsoring van de e-tickets voor hun rekening genomen. Iedere karpervisser die voorafgaand aan zijn bezoek aan de Carp Den Bosch beurs een e-ticket koopt maakt automatisch kans op een gratis karpervisvakantie op één van de mooie betaalwateren van The Carp Specialist. Voor de 2024 maakt u kans op de volgende visreizen.

Met een e-ticket voor vrijdag maakt u automatisch kans op een week karpervissen op betaalwater Grands Prés in Frankrijk. De winnaars kunnen genieten van een weekje karpervissen op een 2-persoons karperstek naar keuze op dit geweldige betaalwater en daarnaast zal er gedurende de week een roeiboot voor u klaarliggen, 25kg pellets, 10kg mais, 10kg particlemix en 5kg tijgernoten. Grands Prés heeft een schitterend karperbestand met topvissen die rond die 30kg liggen en daarnaast zwemmen er ook wat zware meervallen rond.

Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van € 680,- en wordt op vrijdag 19 januari uitgereikt aan de gelukkige winnaar op de stand van The Carp Specialist in hal 3.

Voor bezoekers met een e-ticket voor zaterdag 20 januari is er kans op een geweldige week vissen voor twee karpervissers vanaf stek 2, 6 of 7 op het bekende betaalwater De Karperhoeve – Timmy’s Lake. Naast de stek zorgen Timmy voor een boot gedurende de week en krijgt u de maaltijdservice aangeboden. Dat wordt dus ook een smakelijke karpervisvakantie op dit uitdagende karpermeer! 

Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van € 1.030.- en  wordt op zaterdag 20 januari uitgereikt aan de winnaar op de stand van The Carp Specialist in Hal 3.

Met uw e-ticket voor zondag 21 januari maakt u kans op unieke karpervisvakantie in Italië op het betaalwater Jungle Lake, waar de topvis rond de 37kg weegt!  Samen met uw vismaat heeft u de beschikking over een blokhutje op de stek, een roeiboot en wordt u elke avond getrakteerd op een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van € 750,- en  wordt op zondag 21 januari uitgereikt aan de winnaar op de stand van The Carp Specialist in Hal 3. 

Het team van The Carp Specialist verwelkomt u graag op stand 302. De koffie staat voor u klaar!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >