Bootvissers opgelet! Het heeft even geduurd maar eindelijk is Timmy’s Carpboat Products’ ook met een eigen plek op Carp Den Bosch. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in producten voor het karpervissen vanuit een boot. Denk hierbij aan materialen om je boot goed vast te zetten, zoals steekstokken in allerlei verschillende lengtes, maar ook deelbare steekstokken en kant-en-klare sets waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.

We hebben een zeer gevarieerd assortiment voor elke soort bootvisserij. Of je nu graag korte steekstokken wil die eenvoudig zijn op te bergen of juist extra lange steekstokken met minder losse delen: wij hebben het allemaal. Iedere steekstok is te verkrijgen met drie verschillende schroefpunten om hem af te stemmen op jouw visserij en de bodemstructuur die je tegenkomt.Vis ‘om het hoekje’

Ook voor vissers die “om het hoekje” willen vissen is een steekstok een zeer goede keuze. Een lange paal waar je met gemak een karper om het hoekje kan afdrillen is voor veel vissers een uitkomst. De steekstok is glad en zeer stevig en loont zich daarom perfect voor dit soort visserij.

LET OP: Tijdens de beursdagen profiteer je van dikke kortingen op al onze producten!


Met de producten van Timmy’s is alles mogelijk

Uiteraard zijn er ook producten verkrijgbaar om jouw hengels op te kunnen monteren. Rodpodhouders voor op het dek van je boot in verschillende modellen en materialen zijn bij ons te vinden. Ook vind je een uitgebreide range van RVS Extenders en Steekstokarmen waarmee je je set-up “naast de boot” kunt vissen en geen last hebt van valse beetindicaties tijdens het bootvissen. Of je nu alleen op de boot vist of samen met je vismaat: met de spullen van Timmy’s is alles mogelijk! Wij hebben een zeer gevarieerd assortiment.Onze producten zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen en feedback van al onze klanten. Daarnaast staan we niet stil en wordt er jaarlijks naar verbeterpunten gezocht. Ook nieuwe producten, zoals Steekstokhouders om je steekstokken in op te bergen of te vervoeren, worden op de beurs tentoongesteld. Karpervissen vanuit een boot wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden! Vissen vangen vanuit de boot op plekken waar je vanaf de oever niet kunt komen is uniek.

Wij helpen je graag met al je vragen en geven je talloze tips waar je iets aan hebt. Met een stand oppervlakte van ruim 20 vierkante meter staan wij voor jou klaar. Ons hele assortiment is te verkrijgen met speciale beurs kortingen! Kom dus gezellig langs op de stand van Timmy’s Carpboat Products, wij staan met een heel team klaar voor al jullie vragen. Zien wij jou ook op Carp Den Bosch?

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >