DNA Baits viert zijn herlancering in Europa door in 2023 Carp Den Bosch in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch bij te wonen. Dit doen ze samen met een aantal bekende gezichten.

In november lanceerde DNA zijn nieuwe Europese website (dna.bafint.com), die klanten uit heel Europa de kans geeft aas te bestellen en binnen enkele dagen te laten bezorgen. Deze producten worden rechtstreeks verzonden vanuit hun nieuwe Europese distributiecentrum, BAF International GmbH, in Frankenthal, Duitsland.


DNA Baits is ook aanwezig op Carp Den Bosch 2023
DNA Baits aanwezig op Carp Den Bosch 2023

Producten van DNA Baits op Carp Den Bosch 2023

Voor het eerst hebben Europese klanten nu toegang tot DNA’s ongelooflijke aas op insectenmeel, The Bug, dat in 2021 met veel bijval in het VK werd gelanceerd. Ook beschikbaar op de website is DNA’s belangrijkste aas voor grote vissen, SLK, dat door de jaren heen een grote favoriet is geweest van menig Europese visser. Evenals Secret 7, één van de meest consistente en productieve vismeelaas op de markt in de loop van de tijd.

Karpervisser die Carp Den Bosch bezoeken, kunnen bij een bezoek aan de stand van DNA Baits alle producten bekijken, aanraken, ruiken en proeven die beschikbaar zijn op de website dna.bafint.com. Duitse legendes en DNA-adviseurs, Christian Finkelde, Nermin Caro en Bernhard Kilian, en DNA-regisseurs Jason Trought en Steve Carrie staan ​​klaar om advies en begeleiding te bieden.


Christian Finkelde op Carp Den Bosch 2023
Ook Christian Finkelde is aanwezig om je alles te vertellen over DNA Baits

Lancering DNA Europe op Carp Den Bosch 2023

Paul Monkman, media- en marketingmanager van DNA Baits, zei: “We kunnen niet wachten op Carp Den Bosch, aangezien de timing van de show absoluut perfect is, samen laten vallen met de lancering van DNA Europe. We hebben onze Europese vrienden en klanten de afgelopen twee jaar gemist en zijn verheugd hen weer van hun favoriete aas te kunnen voorzien.

“Carp Den Bosch geeft ons ook de kans om onze producten te laten zien aan potentiële nieuwe klanten die niet de kans hebben gehad om het aas van dichtbij te zien. In het bijzonder The Bug, dat zijn Europese showdebuut zal maken. We weten nog van Carp Zwolle in 2020 hoeveel belangstelling er is voor het merk in Europa en we verwachten dat het de hele show erg druk zal zijn.


Bernhard Kilian op Carp Den Bosch over DNA Baits
Vraag Bernhard Kilian de kleren van het lijf!

Schitterende Deals!

“Kom langs bij Carp Den Bosch en profiteer van de vele schitterende deals die we te bieden hebben? We kijken er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!”

DNA Baits heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van alleen karperaas van de beste kwaliteit, in eigen huis ontworpen, vervaardigd en verpakt. Alleen al in 2022 was The Bug goed voor Franse karpers tot 45 kg (99 lb 4 oz) en een van de grootste karpers in het VK met 29 kg (64 lb) voor DNA-adviseur en Britse hengellegende Simon Crow.


Nermin Caro van DNA Baits op de karperbeurs
Natuurlijk is ook Nermin Caro van de partij!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >