Vissen met FISHSTONE’s stenen rigs wordt steeds populairder. FISHSTONE’s productportfolio strekt zich nu ook uit van allround vissen tot karper-, meerval- en zeevissen. Het doel is om lood te vervangen door gelijkwaardige of zelfs gunstige alternatieven in de vorm van stenen rigs.

Fishstone loodvervangers op Carp Den Bosch

Het collectief rond oprichter en directeur Karsten Jaszkowiak is uitgegroeid tot een hele beweging. Duizenden steenbeitelaars verenigen zich in een beweging om een onstuitbare omwenteling mee vorm te geven. Op onze beursstand laten we zien wat er nu mogelijk is en onder welke omstandigheden je zelfs kunt overstappen op het vissen met stenen.

Fishstone loodvervangers op Carp Den Bosch

FISHSTONE gaat over het ontdekken van de wereld van het steenvissen als een collectieve beweging waarbij iedereen betrokken is. Duizenden vissers hebben al de overstap gemaakt en beoefenen hun passie nu net zo succesvol, maar dan zonder het lood. FISHSTONE, in de vorm van deze beweging, kan claimen een pionier te zijn op het gebied van “nieuwe manieren van steenvissen” en een enorme schat aan kennis van tips, trucs en hacks te hebben vergaard dankzij het groeiende collectief dat elkaar aanvult. Door deze collectieve groei, sleutelen en ontdekken heeft de FISHSTONE Crew Guides van het steenvissen zich kunnen ontwikkelen, want milieubescherming en nog steeds geweldig vissen is een zaak van iedereen. Dit integratieve concept van ontwikkeling maakt FISHSTONE uniek in de hengelsportwereld en geeft het de groeiende energie van een hele FISHSTONE-beweging.

Fishstone loodvervangers op Carp Den Bosch

Een zekere mate van scepsis is normaal, vooral bij innovatieve benaderingen, en FISHSTONE is hieraan gewend. We zullen op de stand aanwezig zijn om onze oplossingen in detail uit te leggen aan alle geïnteresseerden en ze in de praktijk te demonstreren. Met een schat aan ervaring op de stand kunnen we antwoord geven op alle vragen en twijfels over vissen met stenen.Kortingen en beursprijzen zijn natuurlijk ook beschikbaar op onze stand op alle producten met ongeveer 20-30%, dus het is koopjestijd voor nieuwsgierige, moedige proevers en toekomstige steenvissers.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >