Hey jij daar!! Ben jij de snelste in het knopen van PVA mesh en durf jij de uitdaging aan??? Kom dan gerust een poging wagen op onze stand #104 bij onze challenge voor het knopen van de snelste PVA mesh! Op de stand zullen wij je precies vertellen hoe deze wedstrijd werkt! Voor elke snelste deelnemer van de dag hebben wij een fantastisch prijzenpakket samengesteld.

Castaway PVA

Ennn, ben jij een fanatieke gebruiker van PVA? Kom dan sowieso langs op onze stand en laat je adviseren door één van onze topconsulenten. Zij zullen je alles vertellen over PVA en leggen je haarfijn uit hoe je deze gebruikt. Zo kunnen zij je bijvoorbeeld ook vertellen wanneer je welke PVA het beste gebruikt bij bepaalde weersomstandigheden! 

Ook hebben wij enkele leuke deals, kom dus zeker langs op stand. We gaan er een fantastische beurs van maken met zijn allen! Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopelijk zien we jullie 19-20 of 21 Januari 2024 op Carp Den Bosch!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >