Hengelsportcadeau.nl werd ruim 10 jaar geleden opgericht door Parry Vermeulen, geen onbekende in de professionele hengelsportwereld, en is de eerste en enige (web)winkel ter wereld die voor 100% is ingericht met cadeaus voor sportvissers!

Op Carp Den Bosch 2024 introduceren wij onze 3D Real Fish Trophy beelden. Bijvoorbeeld de 3D Carp Trophy. Deze unieke 3D Carp Trophy is werkelijk prachtig om te zien en om verliefd op te worden zo mooi!  Elk uniek, levensecht karperbeeld is geheel handgemaakt en tot in de kleinste details afgewerkt; een perfect staaltje ambachtelijk vakmanschap dus! 

Deze 3D Real Fish Trophy Carp is bovendien geplaatst op een luxe ‘natural root’, voor een nog mooiere en natuurlijke uitstraling. Deze 3D Real Fish Trophy’s vormen stuk voor stuk een schitterend decorstuk, bijvoorbeeld in huis of op kantoor, maar ook in een (winkel)etalage of op een tentoonstelling zullen deze supermooie 3D-vissen zeker volop de aandacht trekken en menig mond doen openvallen van verbazing! Daarnaast vormen deze perfect afgewerkte beelden een mooi en origineel verjaardagscadeau of een unieke (hoofd)prijs voor een viswedstrijd. 

Dit unieke karperbeeld is vervaardig hoge kwaliteit polyester en is tot in de kleinste details afgewerkt en beschilderd. De levensechte vis is geplaatst op een ‘natural root’ voetstuk dat niet van echt te onderscheiden is. Het resultaat; een levensechte 3-D sculptuur van een perfecte spiegelkarper in natuurlijke kleuren op een luxe voetstuk!  

In de luxe  3D Real Fish Trophy serie zijn de volgende vissen beschikbaar:
– Karper 34 cm, Karper 41 cm, Karper 56 cm, Karper 78 cm en Karper 90 cm.
– Baars 28 cm, Baars 30 cm, Baars 34 cm en Baars 49 cm
– Snoek 103 cm
– Meerval 106 cm
– Steur 110 cm

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >