Ons merk wordt gedreven door de ambitie om te voldoen aan de veranderende behoeften van de meest veeleisende karpervissers die zich toeleggen op technisch vissen. Met bijna 30 jaar ervaring in de karpervisserij zijn we bevoorrechte getuigen geweest van de evolutie van deze discipline. Gedurende deze jaren is onze toewijding gericht geweest op het onderzoeken en ontwikkelen van unieke en effectieve aasformuleringen.

De moderne karpervisser is mobiel en zoekt lichtere, preciezere, en direct aantrekkelijke aasaanbiedingen met hoogwaardig aas. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment technische producten en aas samengesteld om te voldoen aan de eisen van deze hedendaagse vissers die uiteenlopende visomstandigheden tegenkomen. Van de kleinste vijver tot de grootste ongetemde rivier helpen we karpervissers bij het versterken van de aantrekkingskracht van hun visstekken.

We bieden een assortiment karpervoer op basis van insectenproteïnen, dat niet alleen onmiddellijk wordt herkend door karper als een natuurlijke voedselbron, maar ook minder schadelijk is voor het milieu. Nog een stap verder gaan we met boosters en natuurlijke vloeistoffen, ook geformuleerd met insecten, waardoor karpervissers technisch kunnen vissen en zelfs de meest complexe visomstandigheden kunnen aanpakken. We voegen niet zomaar insectenmeel toe aan een van onze boilies; we plaatsen insecten in het hart van ons assortiment en bouwen al onze producten (boilies, boosters, stick-mix, coatingpoeder) met insectenmeel en hele insecten, en we zijn de enigen in de industrie die het op deze manier doen.

We geloven sterk in innovatie en verkennen voortdurend nieuwe mogelijkheden, waarbij kwaliteit en effectiviteit onze leidende principes blijven. Ongeacht de visomstandigheden waarmee je wordt geconfronteerd, hebben we het juiste aas voor jou.

Maak kennis met de ultieme oplossing om je viservaring naar een hoger niveau te tillen – de Insect-ß Boilie-reeks, een ware gamechanger in de wereld van het karpervissen. Ontworpen om zelfs de meest uitdagende visomstandigheden aan te pakken, zijn deze boilies allesbehalve gewoon. Wat deze boilie onderscheidt, is de ingenieuze fusie van twee krachtige componenten: onze geavanceerde insectenproteïnen en andere goed bewezen ingrediënten zoals lever, tonijn, tijgernoten, voorverteerde vis, en nog veel meer. Deze dynamische mix transformeert onze aassoorten tot een veelzijdige en aanpasbare oplossing, met consistente en opmerkelijke resultaten in uiteenlopende wateromstandigheden. Vervaardigd uit een zorgvuldig gekozen selectie van hoogwaardige ingrediënten, levert de Insect-ß boilie-reeks de perfecte balans tussen aantrekking en voeding.

Elixir onderscheidt zich als een unieke vloeibare booster in de industrie. Geformuleerd rond een solide basis van omgekeerde suiker, aminol, en een insectenpaté gemaakt met hele insecten, bewijst deze booster zijn veelzijdigheid in verschillende visomstandigheden. We bieden drie afzonderlijke formules aan die zijn afgestemd op onze Insect-ß boilie-reeks. In elke formule hebben we onze robuuste basis verrijkt met een verscheidenheid aan gehydrolyseerde vloeistoffen, waaronder lever, CSL, tonijn, Robin Red®, en nog veel meer.

Gevuld met insecten en kleine kreeftachtigen is onze stick-mix ongelooflijk rijk en trekt het karpers aan in elke situatie. Onze insectenformule verbetert een reeds verleidelijke basis bestaande uit hennep, maïsmeel, popcornmeel, bakkerijproducten, en meer.

Wrap, onze coatingpoeder, is samengesteld met een evenwichtige mix van 1/3 insecten, 1/3 voorverteerd vismeel en 1/3 levermeel. Wanneer gecombineerd met onze Elixir-vloeistof, kun je een aangepaste coating creëren die de aantrekkingskracht van je vrije en haakaas vergroot. Dit veelzijdige poeder kan ook worden toegevoegd aan je stick-mix en persoonlijke boilierecepten.

Onze troebele booster is samengesteld met omgekeerde suiker en aminol. Aminozuren, bekend als de ware triggers voor het voeden van vissen, zijn overvloedig aanwezig in onze boosters. Specifiek blijft onze AminoStorm dik en dicht bij de bodem, waardoor de aantrekkingskracht bij je haakaas wordt versterkt.

Daarnaast zijn er nog veel meer producten te ontdekken in Den Bosch, waaronder een puur neutrale insectenvoerboilie. Dit eersteklas gratis aas is ontworpen om je visplek te verbeteren.

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >