Van vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2024 kwamen karpervissers uit heel Europa bijeen om hun ogen te trakteren op de nieuwste producten, ontwikkelingen en de beste aanbiedingen tijdens de 28e editie van Europa’s populairste jaarlijkse karperbeurs: Carp Den Bosch 2024!

Dit was de tweede keer dat dit mega event in de Brabanthallen werd gehouden en wij kunnen met trots terugkijken op wederom een ​​zeer geslaagd weekend! Drie dagen lang was het mogelijk om tijdens Carp Den Bosch 2024 alles (echt alles) op het gebiedt van karpervissen onder één dak te zien. Op deze karperbeurs is het mogelijk alle beschikbare producten te zien, ruiken, aanraken en testen. Iets waar 16.000+ karpervissers van hebben geprofiteerd in van Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Wil je een idee krijgen van de show of hem herbeleven? Bekijk dan nu onze aftermovie.

Bedankt voor je bezoek aan Carp Den Bosch 2024 en we zien je volgend jaar graag terug!

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >