Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar het afgelopen weekend werd er in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de 28e editie van Europa’s grootste en mooiste karperbeurs gevierd. Drie dagen lang kon je alles (maar dan ook écht alles) op het gebiedt van karpervissen onder één dak vinden tijdens Carp Den Bosch 2024.

Carp Den Bosch 2024

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2024 verzamelde karpervissers uit heel Europa zich om zich te verlekkeren aan de nieuwste producten, de laatste ontwikkelingen en de leukste deals. Dit was alweer de tweede keer dat ‘dé karperbeurs’ werd gehouden in de Brabanthallen en we kijken dan ook trots terug op een zeer geslaagd weekend!

Carp Den Bosch 2024

Verdeeld over 24.000 m² waren er meer dan 150 verschillende stands te vinden. Van boilie bedrijven tot magazines, van hengelbouwers tot end-tackle giganten, van luggage tot voerboten. Als het iets met karpervissen te maken had was het te vinden in de Brabanthallen.

En net als voorgaande jaren was er ook dit jaar een voerbotenvijver aanwezig, werden er overal demonstraties gegeven en werden er gedurende de dag verschillende lezingen verzorgd.

Carp Den Bosch 2024

Alle dagen was het gezellig en ‘lekker druk’ op de beursvloer. Verdeeld over 3 dagen wist Carp Den Bosch 2024 een bezoekersaantal van meer dan 16.000 te halen. Dit is ongeveer gelijk aan het aantal van vorig jaar. Een aantal waar wij als organisatie enorm trots op zijn.

Carp Den Bosch 2024

Wil je deze editie van dé karperbeurs nog een keertje overdoen? Geen probleem. In de loop van volgende week plaatsen wij op onze website (carpdenbosch.nl) en op onze social mediakanalen een uitgebreid fotoverslag én een toffe aftermovie. Leuk om op een druilerige dag op je gemak te bekijken, toch?

Carp Den Bosch 2024

Wij willen iedereen bedanken die de beurs heeft bezocht. Wij hopen dat je het leuk vond en zien je graag volgend jaar terug. Ben je er niet geweest? Dan kunnen we je hopelijk verwelkomen in de Brabanthallen in 2025. De exacte datum maken we binnenkort bekend. Kun je die alvast in je agenda zetten …

Op Carp Den Bosch maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina >